Рени,една рибка провокира да погледна къде се движи моя Хирон/в Риби 7 дом по натал/ и какво да видя
скоро е пресекъл Дсц. и на 16 март по пълнулудие ще имам точен Хиронов възврат в опозе на
компанията на асц.-марс-уран-плутон и на тригон луна-нептун /след това/
цял живот ме среща с хора,на който помагам в трудни ситуации,идентични с моя натрупан вече сладко-кисел опит
Стреличка ,сърдечно благодаря за споделеното.
Късметлийско е ,да "срещнеш" човек с Хиронов възврат-поне за мен.
Току-що ми провокира любопитството-интересно ще е да наблюдаваш от сега нататък ,как Хирон активира натала ти в циклите на Сатурн и Уран .В смисъл-когато Сатурн настъпи планета/точка в натала и те" заболи ",виж по същото време какво прави и Хирон , както и когато Уран събуди планета/точка .
Хм,щом имаш по натал опозиция Хирон -Марс/Уран/Плутон ,би трябвало сега да разбереш защо всъщност го имаш така поставен .
и какво му е късметлийското
той саде сати си боли от влизането си в 12 лунен и няма да премине до края ,сега връща към нат.опозе У4 Юпитер/У7 Нептун
а тр.Уран У6 в 8 дом е в последно тригонче към У12 Слънце на К4,промени се вихрят,смених работно обкръжение,а аз съм спокойна,нямам страх за бъдещето,странно
и отдавна го проумях този аспект,силата му е във мисълта,променя реалности и бъдеще,в изричаните думите,когато са подкрепа,получена-отдадена и носят промяна-необратима,и в комуникацията,взаимоотношенията, и помага за оцеляването в кризи на мен и на околните,да имаш силата и смисъла да продължиш напред с оптимизъм и въпреки
тр.Хирон на МС/сх.съвпад под градус/, в опозе на Слънцето,а тр.Уран точен съвпад с него+първи Саде сати ме бракува преди 30 години,тази година юбилей