Автор Тема: Хирон -коя врата отключва в натала ви  (Прочетена 71723 пъти)

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
Re: Хирон -коя врата отключва в натала ви
« Отговор #90 -: Юни 13, 2014, 02:32:45 pm »
Моля за извинение, че не мога да го сложа както трябва

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.bulastro.com%2Fdoc%2Frezume2.doc&ei=cuCaU8L6HMew0AXYm4GwAQ&usg=AFQjCNGH4ypbrbFPiPK5ya-mZhG3XbZaiw&bvm=bv.68911936,d.d2k

За лицата на Хирон, има ли при вас резон? Не че не уважавам труда на К. Стойчев, но изследвам, затова... ;)

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #91 -: Юни 13, 2014, 02:43:51 pm »
Хирон в близнаци,че и съвпад Марс-не спирам да говоря,дори когато съм сама. :012:
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

enigma

• Hero Member
« Отговор #92 -: Юни 13, 2014, 02:47:45 pm »
Абе, Лайте, виж там -между кои тежкари е Хирон-КОВАЧ, или Лечител,Ключар, или Купидон., това имам предвид. :)
« Последна редакция: Юни 13, 2014, 02:50:37 pm от enigma »

Happy58

• Гост
« Отговор #93 -: Юни 13, 2014, 02:53:58 pm »
При мен е Ключар и аз нямам нищо против, стига това духовно да не се разбира като "религия". Верно е, че това си е ключов ( :)  ) момент в живота ми - някакси от материалното навлезнах постепенно в някакъв мой си вид духовен такъв.

Обаче Хирон в Риби иска някакъв Бог, а пък аз не ща :)

enigma

• Hero Member
« Отговор #94 -: Юни 13, 2014, 03:30:16 pm »
При мен е Ключар и аз нямам нищо против, стига това духовно да не се разбира като "религия". Верно е, че това си е ключов ( :)  ) момент в живота ми - някакси от материалното навлезнах постепенно в някакъв мой си вид духовен такъв.

Обаче Хирон в Риби иска някакъв Бог, а пък аз не ща :)
Хепи, питах по смисъла на Ключаря-"астролог, който познава на другите а не на себе си-не еКлючар....преход между измеренията...."
и аз съм Ключар, но това, не знам -цитата дали при мен не е от нептун, или друго, затова питам....

Happy58

• Гост
« Отговор #95 -: Юни 13, 2014, 03:33:01 pm »
Хепи, питах по смисъла на Ключаря-"астролог, който познава на другите а не на себе си-не еКлючар....преход между измеренията...."
и аз съм Ключар, но това, не знам -цитата дали при мен не е от нептун, или друго, затова питам....

тогава мен ме отписваш - аз не съм астролог :)

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
« Отговор #96 -: Юни 13, 2014, 10:24:41 pm »
Наистина ли нещо толкова малко (малко повече от 200км в диаметър) и толкова далечно може да причини някакви болки?

Ееее, то ако беше по размер, Плутон щеше да ни бъде бели кахъри, но не е.  :012: :012: :012: :012:

enigma

• Hero Member
« Отговор #97 -: Юни 14, 2014, 01:17:15 am »
 :)
« Последна редакция: Юни 14, 2014, 02:15:19 am от enigma »

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #98 -: Юни 14, 2014, 11:26:33 am »
Papy,мерси че ми обърна внимание на активизираната опозиция Меркурий/Сатурн,и предимно на моя Меркурий-дишане,бели дробове,явно това е причината да си обърна внимание и спра цигарите.Меркурий е активиран и по транзит/съвпад Марс/,квинкунс от Хирон на Асц.,по прогресия/съвпад Марс- су1,8 дом/,прогресивния Меркурий съвпад пр.Слънце/у6/,но все пак мисля главен бавен транзит е Хирон съвпад Асц.Забелязах че и тр Уран прави точна опозиция на нат, Меркурий в момента,той може да прави конкуренция,но съвпад е по силен аспект от опозиция,по правилото за честотата Хирон в риби е даже по бавен/важен/ от Уран,Асц. е по чувствителна точка /задействан от Хирон/от Меркурий/задействан от тр.Уран .

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #99 -: Юни 14, 2014, 11:25:33 pm »
Докато не съм забравил да отбележа при мен транзитен Хирон на Асц.от миналия месец мисля допринесе за много лесно отказване на цигарите,още повече тригоните му в момента с транзитните Юпитер и Сатурн-този път спирането предчуствам ще е трайно .Освен това се прояви буквално-започнах рехабилитация като бягам на стадиона,където съм като Хирон-куц получовек полукон . :D

Плутон /Нептун ,ако цигарите за теб са били зависимост към точки ,в натала ти-Меркурий,3-ти дом ,Близнаци/Риби
Удоволствие ,за компания,настроение-Венера
Слънце/нодална ос -избор,защо си го направил
Хирон на АСЦ не може да помогне  ,в този случай ,защото това е твърд аспект и е поставил старта на един дълъг процес в посока...,но ако търсиш някакво философско обяснение на Хирон-цигари,ще ти стане по-свеж тена и ще проповядваш,колко вредни са цигарите ,идентифицирайки се  със "спасител". ;)

Наталната карта /ти защо решихте да сложите край на това блажено удоволствие ? Какво си запълвал с тютюнопушенето ?
Противопоказно ли ти е по натал да пушиш ? -тук е отговорът ,за да разбереш кой/кое те е провокирало в периода .

„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #100 -: Юни 14, 2014, 11:46:01 pm »
Тези дни разгледах Хирон в първи натален дом.Картите са на трима мои познати .Няма наличие на други планети,за да се измесват влиянията. Те са изключително приветливи,добронамерени,честни,жизнерадостни и винаги ще ти отговорят изчерпателно и с готовност на въпросите,в които са вещи.Не може да се каже,че са красиви,но са много секси.Едната карта принадлежи на Кентавърка,която години наред се бори с килограми,които е решила,че и пречат.Тя натрупа огромен опит във всички видове диети и накрая стигна до фундаменталния извод,на който УЧИ другите,че диетите не подобряват външния вид,влошават имунитета и че майката му е спортът.  :) Другите двама са мъже.Имат атлетични,здрави тела.Понякога свъсват вежди и гневът много им отива  ;) . Водят ги висши принципи за взаимопомощ.Много характерна черта им е чувството за справедливост.Те са истински пазители на общочовешките норми. замислих се колко съм облагодетелствана,че познавам Кентаври.Те са хора,чието приятелство много топли. :)
Познавате ли Хирон в първи дом?  :)

В ръцете им има ли специфика и червенина по лицето ,или нещо друго ,като белязани ,по-скоро като чар ? :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #101 -: Юни 14, 2014, 11:49:37 pm »
Силно поставен Хирон(или която и да е друга планета) за мен е първо,когато получава максимално много мажорни аспекти.За Хирон не съм съгласна с идеите да управлява стрелц,телец или дева и за това не го определям по сила в знак или дом. :)
Чета мита за Хирон и въпреки всичко(писах го онзи ден) не съм съгласна (за сега  :) ) с идеята за "нелечението". Понякога препрочитам характеристиките на Хирон по дом и знак и всичко ме води към превъзмогване на проблема или поне аз така го тълкувам.Май съм хиперинат.  :)

Какво ти провокира интереса към Хирон ?!?

Хирон съвпад Слънце
Хирон съвапд СЛВ
Хирон опозиция Юпитер у1/Уран
Хирон тригон Нептун
Хирон тригон АСЦ
Това силен Хирон ли е ?  ;)

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #102 -: Юни 15, 2014, 12:54:59 pm »
Дракониада, не винаги е така, както казваш - мажорно неаспектираните планети може да въртят на малкото си пръстче наталната карта и изобщо да не дадат изява на другите планети. Познавам такива хора - те могат да минат от едно отношение за определен период от време, напълно диктувано от неаспектираната планета, и след това в някакво друго - вече спрямо хороскопа си, но без аспектираната планета. Това е някаква много интересна игра на съзнание-подсъзнание. Но тези хора имат труден контрол като цяло над неаспектираната планета и не могат да управляват циклите си, един вид.
Но съм съгласна с теб че твърд аспект е по-добре от никакъв аспект, това значително улеснява нещата  :012: Но в края на краищата, всяка планета може да бъде изразена чрез асцендента, така че със съзнателни усилия, човек може да постигне желаното проявление на планетите си, но това е вътрешна работа, която изисква и усилия във външната среда.

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #103 -: Юни 15, 2014, 01:46:29 pm »
Всичко, което съзнаваш - примерно твои съкровени чувства и желания - които знаеш, че имаш, ако не ги изразиш, кой е "виновен" - астро картата или индивидуалната воля да твориш живота си такъв, какъвто ти харесва? Аз съм по-склонна да вярвам за индивидуалната воля, защото планетите в астро картата идват малко с default settings, но нищо не пречи да им направим custom settings стига да знаем къде е проблема.  :012:

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #104 -: Юни 15, 2014, 02:28:41 pm »
Е, те това да не искаш да си кажеш съкровените работи пак е въпрос на избор, но като правим избори, не сме освободени от последствията и няма нищо драматично в това да ги понесем. Иначе така е - едни хора имат по-силна воля, други по-слаба, но всеки може в различен аспект да проявява волята си, за различни неща, а в други изобщо да го няма. Та въпроса е човек да намери правилните си провокации, за да си размърда д-то.  :012: :012: :012:

А Хирон е такъв - хлъзгав и неуловим, това според мен е нормална част от същността му.  :)