Strinthe...,там където е застъпена по някакъв начин комбинацията вода-земя ,индикира онова ,което ти посочи като най-оптимален вариант е така,при останалите комбинация ,винаги има егоцентрична ,илюзорна,субективна гледна точка ,по отношение на всичко заобикалящо и случващо ни се,или познатото -каквото излъчваме ,това привличаме .
Преди няколко години на така поставения от теб въпрос бих отговорила твърдо и категорично:"Ти ме повика" .Сега отговарям така :" АСЦ винаги вика,а ДСЦ винаги търси ",като това може да е перманентно налагащо,периодично ,един път в живота ,два пътри в седмицата ,когато за първи път видях Марчето ,Груйо ме плесна по д...о и т.н. в зависимост от това ,което по-горе съм посочила .
Пример : Жена ,притежаваща аспект в натала си Марс /Уран винаги ще вика мъж със Слънце Водолей ,Слънце /Уран ,АСЦ Водолей ,Уран на АСЦ ,Луна/Венера със същия темперамент и ще го търси ,когато Уран активира главно оси или натални аспект.И когато тя е в процес викане ,другия е на вълна търсене -хоп ,Бинго!и обратно.