тр.юпитер и прогр.слънце са на К6 няма да се повтори,както и предстоящото прогресивно пълнолуние близо до К6
Да,когато е активиран връх в натала от транзит ,прогресия ,винаги делата по дома се активират по начин ,в зависимост от това как е аспектиран ,от кой/кои планети и същите как са поставени в натала.При мен и Слънце ,и Юпитер са с твърди аспекти ,като същите са и сигнификатори за здравен статус (втория поради това ,че е У1).Аз мисля ,че в случая трябва да се отчита и възрастта на ,която се случва прогресия /транзит ,мястото (географска разположение) ,средата и най-важното с какво реагира човек на ...стресови ситуации.По същата причина изброих,какво още е задействано в картата ми в периода.
Районът ,където живея е беден на йод и оттам предразположението към проблеми с щитовидната жлеза,ранна менопауза;наследственост и тялото ми ,в случая реагира с напълняване .
Затова не мисля ,че тр.Юпитер е 'виновник" за същото ,защото на моята възраст достатъчно пъти е минал през АСЦ ,през Венера,Луна и като управител на АСЦ е ,бил активиран от всички външни планети .Споделям като опит ,че Юпитер не е равно на дебелеене ,друг е ключа,както и Сатурн не е аналог на слабеене съответно.
Благодаря ,Strelichka за вниманието . :08: