Сатен, мисля че можеш да се справиш сама, не знам със сигурност как, но виж си силната карта. Трябва време, преживяла си травма, всеки втори във форума-също, някои да речем с вроден песимизъм са по-зле, времето ще го покаже,то е нелечима аномалия.
Не омаловажавам болката ти, напротив, имам горчив опит, но за мен психоанализа беше астрологията много време, да се опозная, да се самосъжаля, да виня,да се нахъсам пък да живея без да преча, едновремено и да обичам, да постигна скачайки на някого, и да призная, че не мога без друг-човек съм-и да е имам мой индивидуален път. Това е сложността цял живот, тук форумно казват-фината настройка Да, на човешки план ми случиха гадно, но има някаква причина, справедливост някъде ще да е-пито-платено.
Сама да се нахъсаш, имаше марсово овенско, плутоново и рибешко, учиш им пропорцията.
Дори си мисля, че така можеш да се справиш, с помощта на сатурн-времето, че да помагаш на други като професионалист с диплома, и това е много хубаво и силно!!!! Потенциалът ти/ни-май без травми той не излиза.
В един момент сме захвърлени сами на себе си-то тогава е истинския живот, без патерици, психиката е най-ранимото нещо, всичко друго пипаме и оправяме, за душевни рани не са измислили импланти. :smiley_confused1:
В Хоопонопоно, дето ми хвали приятелка, и лекува всичко, защото работела тази методика с висшия аз-има семинари и тайни, -само ако си платиш стават явени на всички. :72:
Може би звуча хладно, но при такива проблеми, склоността да се отлага е голяма-години време. Може би вярната пропорция-кога да се разлютиш-марс, кога да се просълзиш, кога да си суперзаета с нещо-марс и да се врзивиш-плутон,и да не остава мъгел за друго,но без да прегориш.И да простиш, между другото....
Цял живот оправям "проблемите с бащата"-в главата :clap ама той изгни, а животът си е мой, и какво направих за моето развитие, нали всеки от нас има път, извън роднинство и връзки, приятели?
Сатурн как ти стои натално? Ако ти се говори...