Ами Фортуна, Венера и Слънце в 7ми композитен го водят че любовта хармонията и разбирателството ще са водещи във вашата връзка и външният свят ще ви възприема, като хармонична двойка и забелязва вашата обич .По tранзити в деня на сватбата имате луна Венера Сатурн в хвърчило и сигурно ще е дълготраен ,хармоничен и стабилен ,компромисен брака. В астроком има някакви базови тълкувания на аспектите в композитната карта, също и в astrosite .com има за планетите и домовете в композита . Аз не ги разбирам особено, щото не знам на невидимия картата :012:
Ребека, може да се обръщаш към мен по име
т,.е. Десислава
Благодаря ти за тълкуванието, надявам се наистина да са такива нещата и за бъдеще.
Като цяло нямаме проблеми във връзката и се разбираме много добре, но има външни фактори които се месят, но и това ще мине. И между другото този период беше някакъв ад за мен и все си мислих, че нещата ще се объркат и ще се разведем
Иначе като двойка много ни харесват и казват че си отиваме и заради височината
Не знам защо това го казват, но им прави впечатление явно, защото и двамата сме високи и стройни.
Да, правят се и много компромиси, както от негова (може би повече) , така и от моя страна (понякога ми е трудно, но броя до 10)
И сега тъй като теб не те познавам добре и най-вече не мога да следя всичко във форума, не можах да те разбера за това изказване
Аз не ги разбирам особено, щото не знам на невидимия картата :012:
Исках да добавя, че тази астроложка която ми прави ректификацията, избра и датата и часът на подписа. Макар, че каза 12.00ч ние подписахме по-рано, защото съм си такава, бърза и неспокойна и исках всичко да е точно, а то взе че мина много по-бързо от очакваното.
Благодаря