Моето верую е, че по подразбиране за всичко са виновни родителите, защото едно дете няма как да не иска и да не обича мама, да не въжделее вкъщи. Майката отбива/отблъсква. И в случая мисля, че майката е неспособна да говори с дъщерята, да каже нещо, да изкаже. Много самотен този Меркурий, път не е намерил. В телец трудно говори по принцип, няма думи, идват късно. Може би дъщерята просто иска да чуе окуражение или вербална подкрепа, но мълчанието изглежда като враждебност.
Но тук ще обърна тезата и ще кажа, че и дъщерята не си поплюва, няма милост, определено е враждебна.
С този натален възел в 4 е дадено да не се чувства част от семейството и рода, но това дали не важи и за новото семейство? Трудно е да си част от кой да е род и корен. Домът и семейството са предизвикателство, не идват отвътре.
Знаковото каре луна в 7 Венера в 9 говори за постоянна неудовлетворвност и нещастие по подразбиране в своя семеен живот. Искам да съм съпруга, но свободна като птичка. И така, и иначе все не ми харесва, нищо не ми харесва.
Тази умора и неможене покрай двете деца дали не са резултат от нагласата и вътрешните драми, не толкова от физическо изтощение. Желанието да бъдат оставяни на друг също.