Автор Тема: Синастрии  (Прочетена 470004 пъти)

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 442
Re: Синастрии
« Отговор #1980 -: Октомври 02, 2024, 08:06:47 pm »
Много ми е объркано как да тълкувам композита. Четох, че не се гледат аспекти, а само позиции и по тях ми е малко - свободно съчинение. Поради и без това съвпадащите планети, много пак са си в домовете.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1981 -: Октомври 02, 2024, 10:19:27 pm »
Лисана, има значение до толкова, че започвате с един и същи крак във всички житейски сфери. И всичко останало е различно, защото твоя крак не е идентичен с този на другия.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13925
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1982 -: Октомври 03, 2024, 01:04:15 pm »
Здравейте, как бихте тълкували червеният Марс, в синастричен  7 или 8 дом? Часовете са точни.
Очевидно е в партньорски 7-ми дом, но по-лошото в тази синастрия е червеният Сатурн как е заковал синята Луна в 12-ти дом, макар Сатурн да е заточен, а Луната на трон по знак, ще бъде смазана емоционално; синият Марс ще преплита рога с червената Луна, ще я вбесява с действията си, но там на помощ е съвпадът с Венера. Всеки е с различни нужди, затова привечер е добре да не са заедно, когато се задействат лунните потребности.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1983 -: Октомври 03, 2024, 01:11:15 pm »
Много ми е объркано как да тълкувам композита. Четох, че не се гледат аспекти, а само позиции и по тях ми е малко - свободно съчинение. Поради и без това съвпадащите планети, много пак са си в домовете.
Композита може да се прогресира, а иначе се тълкуват планетите му по дом.
Имаме две теми във форума, не са много страници, може да ги прегледаш и да са ти от полза.
https://astra.la/forum/index.php?topic=1346.60

https://astra.la/forum/index.php?topic=1318.45

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 442
« Отговор #1984 -: Октомври 03, 2024, 03:45:18 pm »
akruks 💐

ili

• Newbie
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #1985 -: Октомври 03, 2024, 08:09:20 pm »
Здравейте, как бихте тълкували червеният Марс, в синастричен  7 или 8 дом? Часовете са точни.
Очевидно е в партньорски 7-ми дом, но по-лошото в тази синастрия е червеният Сатурн как е заковал синята Луна в 12-ти дом, макар Сатурн да е заточен, а Луната на трон по знак, ще бъде смазана емоционално; синият Марс ще преплита рога с червената Луна, ще я вбесява с действията си, но там на помощ е съвпадът с Венера. Всеки е с различни нужди, затова привечер е добре да не са заедно, когато се задействат лунните потребности.
Ооо определено усещам този Сатурн. Аз-жена, вътрешен кръг. Външният е хмм "кандидат партньор" да го кажем. Случвало се е да се събуждам по среднощ с мисълта за него. Наранената12домна Луна, предполагам, не само от Сатурн но и от Плутон. Сковава ме този Сатурн ☹️. Но пък има и едно нечовешко привличане 🙈 Интензивно. Той е интензивен 😅. Малко ме плаши...Благодаря за отделеното време 💐

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1293
« Отговор #1986 -: Ноември 06, 2024, 02:42:05 am »
Карта няма да гледам, но астрологията е и "лечение", затова с бутонките: явно не знаете какво значи живот и поколения в условията на емоционално нестабилна личност. Говорите и за зависимост.
Романтично-жертвено-измамното оправдание в тезите за карми, вселенски уроци, оправдания за предишни условия на живот на иначе добър човек, съдбовно привличане като по филмите и пр. Самозалъгване, носят залог за едно битие в продължение на циклите на най-тежките планети и повреждане не само на собствения, но и на живота на /не/родените деца завинаги. В един момент ще се обърнете, ще са минали много десетилетия и ще виждате само обърканост, причинена от характера на сбъркан човек.
З какво ви е преглед на кармичните синастриални аспекти? За утвърждаване, че е орисия?
Живот имате да спасявате. Собствения. А ако имате деца, най-вече техния.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1987 -: Ноември 06, 2024, 12:45:11 pm »
Здравейте, не знам как да започна… Прикачвам синастрична диаграма на мен и моя партньор. От първия миг усещането и за двамата е, че срещата „запознанството“ е естествено продължение, вследствие на дългото време, което ни е разделяло един от друг. След по-малко от седмица желаеме дете, купихме заедно и апартамент на втория месец…
на втория месец от познанството сте купили апартамент? Как стана това – той извади сто бона и ти толкова, и го купихте на името на двамата? За мен това е доста неразумно, особено ако е обвързано с кредит на твое име.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7796
« Отговор #1988 -: Ноември 06, 2024, 03:19:42 pm »
birliban,картите ,които са качени ,са трудни за разчитане,не е указано кой кой е,мъж,жена....аз не се ориентирам в тази безумна плетеница.
Вие какво мислите по картата?

Svetla

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 61
« Отговор #1989 -: Декември 27, 2024, 05:21:19 pm »
Здравейте,
може ли малко помощ от ваша страна  :-*
Прилагам синастрична карта на мъж и жена, вътрешния кръг е на мъжа, външния на жената - мъжът е като обсебен, омагьосан от жената, непрекъснато звъни в неподходящо време, пише. По принцип са служебни отношенията им, но май от мъжка гледна точка е нещо друго, какво ще кажете?

plutonka

• Newbie
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #1990 -: Януари 02, 2025, 06:47:20 pm »
Здравейте,
може ли малко помощ от ваша страна  :-*
Прилагам синастрична карта на мъж и жена, вътрешния кръг е на мъжа, външния на жената - мъжът е като обсебен, омагьосан от жената, непрекъснато звъни в неподходящо време, пише. По принцип са служебни отношенията им, но май от мъжка гледна точка е нещо друго, какво ще кажете?

Ако е точен часът на мъжа, то десцендентът му е в точен съвпад с нейната Лилит, което може да се прояви като обсебване, като вманиачаване, че това е жената на живота му, истинската половинка и т.н. Същото почти, но без обсебващата нотка дава и Луната му на мидпойнта ѝ Слънце-Венера и може да вижда в нея представата си за идеалната жена. Неговият Сатурн съвпад със Слънце прави отношенията ученик-учител, той е даващия съвети.  Има и взаимни аспекти за страст и привличане, но не виждам друго особено силно. При негов по-късен час ще има съвпад Асцендент негов с нодалните оси на жената и тогава нещата стават много по-неконтролируеми и трудни за спиране.

Svetla

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 61
« Отговор #1991 -: Януари 04, 2025, 05:33:47 pm »
Благодаря  :-* Не бях обърнала внимание на Лилит, мислех си, че може да е заради ж. Венера в 1 дом на мъжа и съвпада на ж. Плутон със северен възел на мъжа.

mimss

• Full Member
  • Публикации: 116
« Отговор #1992 -: Март 22, 2025, 09:40:45 pm »
Здравейте   :-*
Какво бихте казали, има ли шанс за отношения с въпросния господин. Аз съм представена във външната част на картата. Освен един Марс и плутон които създават може би привличането, друго не виждам, което да ми подскаже нещо. Благодаря, ако някой ми отговори.
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.