Здравейте,
публикувам една синастрия, на един човек от когото съм обсебена. От 2 месеца не мога да спя по мисли за него, чак на физическо ниво ме присвива постоянно корема. Сега не мога да се срещна с него по ред причини..., Бях се опитала да го забравя, но по нелеп начин се появи отново в мислите ми, а последно сме се виждали преди 10 години. Но и той все още не ме е забравил. До някъде винаги съм си мислила, че с него положението е, както се пееше в една песен "не съм за теб, не си за мен, айсберг на две разделен", поради социални различия и начин на живот. Като цяло съм разглеждала и тълкувала до колкото мога синастрията, но се опасявам, че съм пристрастна. Много горещо моля някой да коментира, че в тази буря от емоции, астрологията е единствената ми утеха - не мога да го видя сега "на живо", не мога да споделя и с никого колко съм превъртяла. И това, което най-много ме гложди е въпроса: Аз дали съм му важна или му е "на игра"? И да вметна, че винаги съм го възприемала като сродна душа, но имам и непреодолимо сексуално привличане. Ето и картата, часовете са точни,

Аз съм със Слънце в Риби, той е със слънце в Овен.