Автор Тема: Синастрии  (Прочетена 517397 пъти)

Gardenia

• Newbie
  • *
  • Публикации: 12
Re: Синастрии
« Отговор #1995 -: Днес в 12:17:38 pm »
Здравейте,
публикувам една синастрия, на един човек от когото съм обсебена. От 2 месеца не мога да спя по мисли за него, чак на физическо ниво ме присвива постоянно корема. Сега не мога да се срещна с него по ред причини..., Бях се опитала да го забравя, но по нелеп начин се появи отново в мислите ми, а последно сме се виждали преди 10 години. Но и той все още не ме е забравил. До някъде винаги съм си мислила, че с него положението е, както се пееше в една песен "не съм за теб, не си за мен, айсберг на две разделен", поради социални различия и начин на живот. Като цяло съм разглеждала и тълкувала до колкото мога синастрията, но се опасявам, че съм пристрастна. Много горещо моля някой да коментира, че в тази буря от емоции, астрологията е единствената ми утеха - не мога да го видя сега "на живо", не мога да споделя и с никого колко съм превъртяла. И това, което най-много ме гложди е въпроса: Аз дали съм му важна или му е "на игра"? И да вметна, че винаги съм го възприемала като сродна душа, но имам и непреодолимо сексуално привличане. Ето и картата, часовете са точни, Аз съм със Слънце в Риби, той е със слънце в Овен.
« Последна редакция: Днес в 12:23:20 pm от Gardenia »

Синухе

• Sr. Member
  • Публикации: 292
« Отговор #1996 -: Днес в 01:56:09 pm »
Той е игрив и непостоянен...ще ти е трудно да го задържиш до себе си.

Квадратурата между Луните показва,че няма да се разбирате особено.

Но пък определено ти е пратен от съдбата за да вдигнете нивото си на развитие и двамата-забелязах,че имате съвпади със СЛВ.

И за двама ви миналото и комфортната зона са пагубни-трябва ви нещо,което да ви тегли напред и към бъдещето-да имате обща цел.

Качи и композита да видим какво става там  ;)
Вечният събира вечни неща, смъртният – тленни.

Gardenia

• Newbie
  • *
« Отговор #1997 -: Днес в 02:10:18 pm »
Благодаря! Ето и композита. И все пак дали и аз за него съм "важна" или всичко е, защото е игрив  ;)

Синухе

• Sr. Member
« Отговор #1998 -: Днес в 02:46:41 pm »
Само един слаб Юпитер в 5ти не е достатъчен да потръгнат нещата в любовен план. Той е представен от Сатурн в екзалтация,ти от Луна съвпад Лилит (явно това е аспекта на обсебеността) в критичен градус като и двамата сте в квадрат-ще има трудности във връзката определено. Мисля,че той не те оценя достатъчно и се чувства справедлив и обективен в оценката си за теб,ти неговото мнение за себе си трудно ще го промениш.Това надявам се ти отговаря на въпроса колко си важна за него. С Венера във Водолей май ще е добре да си останете приятели,нищо че имате сексуално привличане заради секстила с Марс.Това накратко от композита-но все си мисля,че би трябвало пак да го срещнеш заради намесата на възлите в синастрията ви.

Gardenia

• Newbie
  • *
« Отговор #1999 -: Днес в 03:27:06 pm »
Благодаря! Не знам дали е по-добре да го срещам. Твърде много ме вълнува. По принцип, преди време аз го отрязах ( преди 10 години), без да се караме, с уговорката и с мисълта, че слагаме нещата на пауза. 6-7 години ми писа, в шеги и закачки да се видим, как съм му слабост и тн...аз не откликнах. Сега така стана, че пак си прописахме... след 3-4 години пауза и на мен ми се върнаха всички спомени и се сетих колко ме дърпа напред и как ме кара да си вярвам, че мога... Не знам. Ама не се чувствам спокойна. Тормозя се напоследък.
« Последна редакция: Днес в 03:28:39 pm от Gardenia »

Синухе

• Sr. Member
« Отговор #2000 -: Днес в 04:42:18 pm »
Да,той е двигателя във връзката заради неговият Марс съвпад твое Слънце-ще те притиска колкото е необходимо да бъдеш себе си-мисля,че тази връзка е добра за теб-ще можеш спокойно да си разгърнеш същността пред него.Ти с твоя Марс му идваш малко мудна и твърда,да не говорим и за АСЦ Водолей-трудно приемаш каквито и да е промени.

Личното ми мнение е -когато има силни чувства да се действа смело.Само овладей тая обсебеност-тя не е никак градивна.Пожелавам ти душата ти да намери верният път към личното ти спокойствие.На него ангелите са му слаби с тоя Рибешки Марс при това диспозитор на Слънце-според мен ти не си единствената му слабост,ама това май се разглежда най-добре в хорарна карта. ::)

Чаровен палавник е той,отделно и с АСЦ Стрелец-харизматичен и уверен в себе си.Със сигурност може да те привлече за някое приключение- въпросът е дали си готова за това.

Дано композита ви не надделее и не се прояви като съдба-трудни са там нещата,но ти ако си свободна нищо не ти пречи да се впуснеш в неговия зов смело имайки предвид,че не е особено подходяща партия.