Дракониада, точно на някакви талази приижда мойта лудост :d030: ! И двамата сме сложни и труди характери и понякога става пълна кашотина ! Мисля, че винаги аз съм го обичала повече и съм била по-заитересована от отношенията ни. Един ми е такъв далееечен понякога, все едно не му е много тупнало да сме заедно. Тръгвала съм си няколко пъти ( физически ) , но винаги обстоятелствата са ни събирали отново след не повече от 2-3 дни. Има някаква невидима, но много силна нишка, която ни държи-все едно ако се разделим ще рухнем. Винаги е твърдял, че ме обича безусловно и , че никога преди не е изпитвал подобни чувства.Заедно зле, разделени още по- зле. Не знам-луда работа :012: !
Дамм, добре е дошъл твоят съвет ! Само трябва да измисля бърз начин да го приложа ВЕДНАГА !
Значи, човека си е наред
- обича си те, иска си семейството, но от 2-3 години просто го тресе работохолизма. Не му пречи, успокой се и го остави да работи. Има много добри шансове за успех. То в главата му сега няма джиджи-биджи, любови и т.н. Обаче ти с твоите настроения му създаваш емоционален дискомфорт. Бих те посъветвала, да обърнеш палачинката и да му доставяш емоционален комфорт - когато той може и иска - ти се приготви, а той ако поиска ще го вземе, ако не - остави го да почине. После пак така. Така емоционалната му ЛГ ще премине леко и няма да има напрежение между двамата.
А сега подхващаме теб
Ако някой създава проблеми, това си ти
- о не защото нещо не си наред, а защото си устроена странно - силно влюбчива и страстна си, но пък искаш и свобода (Уран, за който ти говореше Дракито). Отвътре ти идва отвреме-навреме да си сама и затова си и тръгваш. Може би ще е по-практично, отвреме-навреме да си даваш някакви отпуски - да правиш нещо сама. Измисли си и нещо, където не действате двамата заедно - някъде, където можеш сама да взимаш решения и да действаш. Има и друго - този човек е дошъл, за да те предизвика в партньорството - трябва да му го дадеш, колкото и да е трудно да съвместиш свободата с партньорството - просто не взимаш едностранно решения, съобразявай се с него.
Твоето Слънце е в съвпад с неговия ЮЛВ - мисля, че ти ще си човека, който ще поиска да си тръгне от тази връзка (някога) - някакси, довършвате си нещо от миналото и то като че ли в един момент ще се изчерпа. Ще поискаш да тръгнеш по друг път.
През следващите 4-5 години със сигурност ще се случи нещо - голяма е вероятността ти да срещнеш друг
- и всичко това ще е изненадващо, независещо от вас. Но ако на него му предложат работа в чужбина и ти заминеш с него, може и да останете заедно. Пак ще зависи от теб.
Астрологическия общ поглед и той показва напрежението - Плутон минава през твоя 7 дом, обработва У4, Уран е в опозиция на Луната ти в 5 дом. Сатурн пък е захванал неговия У7.
Като цяло, бих казала, да се успокоиш, да помислиш и като мине РД-то през януари да видиш как точно ще се развият нещата - там имаш новолуние върху Слънцето ти, Уран вече е директен, Плутон ще наближи секстил с У7 .... трансформация на партньорството
- можеш да се оставиш на течението, а можеш и да направиш нещо съзнателно - от те зависи.
уаууу, много дълго стана - сори, ама опитвам да комбинирам астрологичната с нумерологичната карта. Благодаря, че ми дадохте тази възможност O:-) А ако някъде съм неразбираема, питайте - аз съм трудна по изказването