Временен пост:
Спомена се скорошен Рожден ден и аз се поизцъклих от ужасТ да не е някой Юпитеров изрод.Оказа се,че не е
.Бях решила да не чопкам натала,но нали съм една жена,не се стърпях и отворих кутията на Пандора.Големият ми кошмар се сбъдна-стелиум в Дева нямаме,но имаме цял Юпитер там,който където и да е е много мощно присъствие. :91: :012: Всичко останало съвпада с първоначалния ми усет за него.6 точков стелиум в Козирог,в който Слънце съвпада с Нептун,към съвпада Юпитер е в тригон( е обяснение за многото вода,която усещам).Той е като басейн с топла вода.Повечето планети са разположени върху моя СЛВ,а Плутон в момента транзитира от там.Може би синастричен съвпад стелиум и СЛВ,върху тях Плутон е причината за авантюрата.
Изненадах се като видях негов Сатурн върху моя Марс/Юпитер и се зачудих как ли е станал секса тогава,но моят Плутон прави тригон натам и вероятно той е раздвижил пластовете.
Хиронът му е в моя 1Д върху моята ЛФ.
Негова Венера върху моя Нептун.
Върхът на тортата беше,че след 10 минути чудене къде видях в него този изразен Марс като му е нищо и никакъв от към подковаване-го намерих-тригон с Луната ми от Стрелец
.
Ако бях видяла тази синастрия като чужда,щях да кажа,че от нея няма какво да се случи толкова.Но нещата явно ескалират заради Венера съвпад с Нептун и Слънце/Нептун/Уран върху СЛВ.Марс Тригон Луна какво толкова.Няма да питам за час и не знам кои са му управителите.
Изобщо не усещам разликата във възрастта с всичките ми предразсъдъци.Чудесно е.
П.П:Не ми е обрал той паяжината :d030: ,но ако приемем за връзка извън постоянната ми връзка-така е. :012: