Общували ли сте с мъже, които имат в натала си Слънце там, където е Вашата Луна? Моля да коментирате наблюдения
Да. Луната ми е в Козирог, но мъжете Козирог са ми доста "сухи"
1. Брат ми - верно, че с него "се познаваме" откакто навърших някъде 26г и не сме имали време да свикнем един с друг, но през следващите 20г на контакт разбрах, че не ми е лесно с него - той е много прагматичен и въобще не може да разбере моите емоционални преживявания, не може да ме "докосне", далечен ми е.
2. Един ухажор за брак - много дискомфортно се чувствах с него. Предложението за брак беше много делово - романтиката тук въобще я нямаше. Добре, че съдбата попречи, защото от обществено-морални причини аз бях казала "да".
Много съм разсъждавала за този аспект и стигнах до извода, че не е достатъчен, за да гарантира някакво безоблачно щастие м/у двамата
- все пак има още толкова много неща в картата.
Например - всички говорят за 7 дом при синастрия. Но аз забелязах, че най-добре се чувствам с мъже, които отговарят на знака на 2 дом. 2 дом е нещото, с което се чувстваме добре, сигурни, удобно. А 7-ми е какво привличаме. Има голяма разлика за щастието