Ама то синастрии има смисъл да се правят, когато има реална връзка или поне изгледи за такава /свалка, флирт/.
Е що поясних, че тигана е преди рибата

Няма да остане платонично със сигурност, чакам удобен момент, имам допир с него, въпреки че не го познавам, но да не влизам в подробности
Между другото имах подобен случай. Преди години покрай работата се влюбих в един мъж. Пак покрай работата познавах майка му и вторият му баща, с тях си станах доста близка в последствие, но него само го гледах отсрани и нищо, не ме поглежда. Ходила съм им на гости и т.н., но никакъв контакт с него освен визуален. И така може би 6 месеца или година, не помня вече, много време. В един момент имаше удобен случай и му писах. Имахме връзка, но той избра друга, от която има деца, наскоро се разделиха. Години по-късно ми показва една снимка публикувана във един фотографски форум три години преди ние въобще да се срещнем. Под нея има бележка от автора "На (името ми), която някога ще срещна", а снимката се казва "Завръщане". Излъга ме, че не помни, от къде е знаел, но съм сигурна, че е ходил при някоя врачка, друго обяснение нямам :012: И сега усещането ми пак е подобно, ще се случи нещо, дали ще е с добър край, едва ли, но не това е важното