skarlet,
Един непоискан съвет, ако позволиш, макар че е доста субективно и изцяло лично мое преживяване...
Имай си едно наум с мъжете водолеи!
Преди 5 г. ми се случи нещо подобно. Синастрията беше супер, аз си напълних главата с очаквания, а той се скри като мишка и избяга... Това са странни и несериозни хора, вероятно има и изключения, но за мен главите им са пълни само с глупости и истории от паралелни вселени. След около месец тогава се появи отново все едно нищо не се е случило. Бих му шута и да си ходи откъдето е дошъл. За повечето явно е просто разговор, загуба на време и търсене на някой, който да им се върже...
Преди няколко месеца се появи възможност и помолих един приятел да направи справка в регистъра, оказа се, че е бил семеен от доста години, а съпругата му се казва като мен...
Може да съм с водолейска Венера в 12 дом, но не одобрявам подобни истории. Не вярвам, че не щастието на един ще донесе щастие на друг.
Казват, че сърцето може да се разбие истински само веднъж и че всички останали пъти са просто драскотини... Надявам се да съм преминара вече през това, но определено за мен беше голям урок.