Лисана, ти всъщност нямаш кой знае колко предизвикателен натал, дори го определям като по-скоро лек, така че...
Три момента ми правят впечатление във връзка с твоя казус:
Опозицията Меркурий Луна - трябва да пребориш дисонанса между разум и чувства, думи и емоции, изразявай себе си директно, честно, не го играй френдли, когато не си, позволи си другите да не те харесват, няма нужда вечно да си пичката, която прави всяка компания приятна, балансирай като слагаш в двете блюда по равно, а не като бъдеш лост за чуждо издигане.
Ретрограден тронов Сатурн - тук ще натоваря с вина баща ти, не го спомена, но не е невинен. Аспект на липсващия баща, баща, починал рано, напуснал семейството, такъв, чиято професия изисква чести и продължителни отсъствия, моряк, шофьор или такъв, който тялом е тук, но духом го няма, с теб живее, на масата седи, но е фон, липса на авторитет и позиция, по-скоро пречи. Затова ти си станала Сатурн, родител на родителя. Все някой трябва да е Сатурн. Сатурн е в съвпад с Нептун и опозиция Марс. Чудно. Затлачване на дадена сфера от живота и лиса на активност в друга. Самоизяждане, породено от фрустрация, че пак ме удариха, а аз пак се усмихнах, за да има мир и любов, и добър имидж, да не се изложа, та затова реших, че ме галят. Това не се изразява само с майката, а изобщо. Аз на твое място бих потънала в работа, работа от сутрин до вечер, денонощно, да стана фактор в работата, трудна, специфична, експертна работа, който копае цял ден с мотиката, няма време за лични драми. Здраве чрез работа. Натоварвам физически, отпускам психически, интензивни, силови тренировки, дълъг маратон, а не спринт, вдигане на тежести, а не прозявна каланетика. Йога, но от онази, където се връзват на фльонга, ще ти помогне повече от прощаващия психолог. Тък като не умееш да действаш директно, ами действай подмолно, макар неморално. Другия път, когато те ударят, пак се усмихни, но после сритай кокалчета под масата и кажи, че краката на масата се клатят. Да се научат да не сядат на тази маса.
Опозицията Уран Хирон - тук е ключът за палатката. Пускам ти линк да четеш, можеш да преведеш текста, мисля, че ще ти светне.
http://astrotarot.net/natal-uranus-chiron-aspects/