Понеже и моят е екзалтиран, но е наситено нептунов. Та, интересно ми е да видя в мъжки оригинал, нали се води нашият доста "сдържан" , но пък убийствено целенасочен.
Да ви питам тук, макар малко да се отколонихме от синастрии и навлязохме при марсовете- имал ли е някой синастрия , в която един от партньорите да е бил със стресов аспект натално между марс-сатурн ( най-вече съвпад)?
Разбрах,че питаш следното:партньорът ми например да има в натала тежък аспект Марс/Сатурн.Имала съм двама такива мъже.Единият с Марс/Сатурн съвпад Овен,който съвпадаха с моя стелиум(Венера,Слънце,Луна,Хирон) в Овен.А другият със Сатурн/Овен опоз Марс/Везни.
Този,на който съвпадът е в Овен е най-голямата любов в живота ми.....но аз не разбирам какво точно те интересува.
Ако това е сексът-най-уникалният мъж като мъж,с който съм била.Като характер-абсолютно мъжкият архиетип,суров,стоик,дисциплиниран,а гневът му авторитетен,твърд,обмислен и унищожителен.Без шансове за конкуренцията,тотален алфа-мъжки.
Другият с опозицията доста гневлив,избухлив,хаотичен до някъде.Със свиреп гняв,без да мисли за последиците след разрушенията.Сексът нормален-нищо специално,въпреки,че Марсът му съвпадаше с моя Плутон и беше в тригон с моя Марс.
И двамата много мъжки момчета,много галантни и потентни с жените,мъжаги сред мъжете.