Граници-това е един от начините да се справиш със силно емоционалните периоди,защото иначе човек започва да се люшка от една крайност в друга , липсва "съда/купичката " ,които да придават форма на същите .При теб периода ,чрез транзити ,прогресия акцентира върху психичните домове,планети,сфера ,което донякъде не импонира на подхода ти към света ,желанията ,мотивацията -огнен АСЦ ,Венера /Марс в 1-ви ,кардинални оси ,двоен акцент върху Плутоновите кризи-натална Луна подвластна на същия...
Това съм запомнила от картата ти ,не знам какво се случва около възлите ,но всяка една криза може да приемеш като възможност или като опасност и понеже си слънчеви Риби ,не питай кой как е изживял,видял ,какво е "ял" ,когато пр.Луна е преминавала през всеки знак ,а се остави сама да изживееш по своему цялата палитра на зодиакалните знаци ,така ще станеш Рибка-не се стряскай,няма да психясаш ,просто трябва да има за какво да се "държиш".Какво е противоположното на Скорпион/Плутон/8-ми дом ,мисля беше Телец ,а той не се ли свързваше с удоволствието ,красотата,търпението,мързела ;Луната -срещу нея не стои ли Слънце,жизнерадост,себеизразяване,избор?!? Не се оставяй прекалено дълго на инертността,дълбокото,тъмното-редувайки с действие,повърхност,откритост.
И за да не мислиш ,че ти говоря само разни бля-бля философии-моята пр.Луна до преди 2 месеца беше в Скорпион ,през 12 -ти дом,активира ми цялата карта-плаках ,много плаках (имаше достатъчно причини затова разбира се ) ,а не бях го правила от дълги години,толкова силно емоционално реагирах на всичко ,че чак ме болеше-'държах" се за деца,които имаха нужда от внимание,не съм го търсила ,просто това избрах.И ти намери своята "патеричка" в периода,виж къде е акцента в натали ти ,при мен е в 5-ти .