До сега нищо хубаво не прочетох за Прогресивна Луна в Скоприон , направо съм станал сянка на човек. Както веднъж каза Хепи , трябва да си пазя силите в този период
Грег, дай го малко по-оптимистично, колкото и да ти е трудно. Не е болка за умиране тази прогресивна Луна. И аз в момента съм със скорпи прогресивна луна. Дори успях да проспя точен квадрат на прогресивна към натална Луна. Така като гледам... нямам някакво събитие, което да е кой знае колко интересно.
Наталната ми е у6 и може би се прояви като някаква измислена хипохондрия и лапане на всякакви природни лекове, витамини и други неща, които не са ми чак така присъщи. Страх за здравето и превантивни мерки. Откак взех да бъда превантивна, къде се разболях и ми се появиха болежки. :85:
Аз се зачетох в разнопосочни окултни неща и всичко ми е интересно. Но при мен влезе в 9 натален.
Аз нямам тези твоите оплаквания. Не, че всичко ми е ок и си нямам своите грижи, но ако изпадна в драма, то е за около 1-2 дена и ми минава. Драмите ми идват от дразнителни ситуации, които минават всякакви граници. Границата ми на търпимост се е смалила сигурно. Но да съм станала чак сянка... Даже се чувствам много жива и имам много готини мечти за осъществяване.
Прогресивната Луна в Скорпион я усещам интензивна. Но повече събития имах на прогресията във Везни, заради планетите ми там. Е, там имаше и повече драма от сега, но нормално - мина ми през 8 натален дом. Тогава беше драмата. Сега е театрална драма, не съм си надмогнала на егото понякога. Човек като си няма реални грижи, та изпростее и си създаде, попресили се малко. Та това е за мен прогресията в скорпион - реална драма няма, егото голямо, та си създам нещо за циврене. Положителното е, че много ме радват окултните неща. Вземи се в ръце, прави си разни ритуали, почеткай я тази луна с литература, с нещо специално.