Моята пр Луна започва да наближава Лъва... останаха 3 градуса. Мисля, че започна да се усеща. Искам да се покажа, да направя впечатление... да се видя аз самата различна. Може би започна и да се усеща. Търся различен и не толкова романтичен стил. Днес се хванах, че се заглеждам по аксесоари, а аз нося само шал и слънчеви очила по принцип. Днес гледах атрактивни обици....
Започва да не ми пука за мнението на другите... защото аз знам, че правя нещата правилно
Започнах да ставам някак си лежерно самоуверена - представете си мързелуващ лъв, който понякога гони мухите с опашка и гледа пренебрежително наоколо
Толкова нетипично за моето Сатурново Слънце.
Спомням си, че и при ингреса в Рак се започна така - няколко градуса по-рано започнах да си пускам косата по-дълга и да искам да я потъмня, започнах да мисля за бъдещето на семейството... При влизането в Рак вече окончателно се боядисах с доста тъмна коса, някак си по-романтична и рачешка от скандинавското русо, с което бях при Близнаци. Сега, в чест на излизането от Рак, пак леко потъмних косата. но през целия период смених поне 6 цвята около тъмнорусото.
Какво ли още ме очаква освен тази ленива самоувереност?
Абе, Венера и Луна в Скорпи, не ми ги Фали...Цели книги има изписани за туй-))) Имам чувството, че са по-зле и от рибите :97:
Кабала, Слънцето ми е в Риби, но имам много по-малко рибешко, отколкото някой стелиумен там :cheer: . Аз самата не ги харесвам особено. Прекалено мнителни ми идват(черта, която не харесвам и в себе си), също и прикрити, но хаотично, не с успешния психически устрем на Скорпиона. Напомнят ми на онази бебешка игра - "тютю - ба!". Сами се крият и си мислят, че те като не виждат, никой и тях не ги вижда. Говоря за силно подчертани Риби, не за слънчевите.