Романтика, ПР Луна в Телец материализира инициираното от ПР Луна в Овен в сферите, които се управляват от Венера.Ще реагираш на събитията и в ежедневието по-спокойно, търпеливо. Ще имаш нужда да си финансово подсигурена, обичана, отпочинала, да ти се окаже практическа помощ, да си/ти осигуриш физически комфорт. Ще привличаш надеждни, солидни, чувствени, ценни, високопоставени личности. Ако ПР Луна е в лек аспект с наталната ще се наслаждаваш на един подсигурен, развълнуван, любовен и финансово пестелив период, защото тук Луната екзалтира. При твърди аспекти на ПР Луна с натални и прогресивни планети може да си принудена да се освободиш от някои твои притежания, които вече не са така ценни за теб, обсебващите взаимоотношения или да бъдат предизвикани твоите желания. Сега може да разбереш какво най-силно искаш за себе си и как ще го постигаш в следващите години, щом ти предстои и ПР Новолуние. Щом толкова Земя се задава на хоризонта е нормално мислите и намеренията ти да са в посока материално изражение и професионална заетост, нещо практично да направиш за себе си. Ингреса на ПР АСЦ посочва кризисен период, като подготовка за някакво ново начало в следващите 2-3 г и може би е редно да изчакаш и да не бързаш с нови идеи и планове ( нали си Овен
, по-скоро да си упорита по това, което е в процес на действие. Тр. Уран ще бъде около ПР ти АСЦ-това е важно , различно и наелектризиращо, защото ще бъде ангажирано състоянието на здравето ти, както и на всички твои взаимоотношения. Ако към момента си била волна птичка изведнъж да решиш да встъпиш в по-солидни и надеждни близки връзки, да се срещаш с по-различни от твоята среда хора, да внесеш по-радикална промяна във визията като инвестираш повече средства ( ПР Луна в Телец).
P.S.Когато ПР Луна при мен е била в Телец, съм срещнала мъж с натален съвпад Луна- Венера, АСЦ Телец и Марс във 2-ри дом. Имах солидно парично възнаграждение от професионалната си заетост, но и се наслаждавах на същата. Около мен имаше много хора, които бяха финансово "красиви" и в този период се завързах много ценни за мен познанства. Понеже моята Луна няма достойнства в картата не съм се възползва максимално в периода от влиянието на ПР Телец в посока: да пестя, да положа грижи около дома/ имота си, да помисля по-практично за финансовото състояние, малко съм пропиляла тези 2, 5 г.