Блазе ти, Стреличка- такива хубави спомени пазя от престоя на моята в Стрелец.
Мислех си, че от Скорпионска няма по- зле, но има- Рибешка.
Въпреки , че е в 9-ти още, грам пътуване няма зад граница.
Драми, драми на килограм, емоции, понякога се питам къде отиде разумния човек, когото бях.
Аз и на Скорпи Луна не съм вършила такива простотии.
В интерес на истината, писането ми върви- особено на сатирични произведения.
Нещо фотоманията и филмоманията ме напуснаха, надявам се да е временно.
Винаги съм знаела за себе си, че е грешка да разчитам на някой друг да ме прави щастлива, че привързаността те превръща в глупаво зависима личност - и то се случи.
Надявам се скоро да се събера и да изплувам , защото докато дойде Овена...
Корея,за мен пък предишния период в скорпион бе хубав,защото имам венера-луна-нептун скорпи, харм. аспектирани
при теб луната е водна,силна и на асц.,диспозитор на У7 ,драмите са от нат.каре с плутон, свързани с партньорствата лични и бизнес
емоциите там са разтърсващи,но и обновяващи,минаваш на ново по-високо ниво
от тригона й с уран не ти ли донесе нов полъх или като премине в 10, с някой високостоящ или нещо ново в работата
самоизолацията за рибешката е на ментално ниво,но емоциите са си реални
не ти трябва да се събираш,разтварай се като цвете на слънчевите лъчи,не е необходимо да изплуваш,а да плуваш напред
по течението за да стигнеш нови брегове,а миналите са просто опит по пътя
венера и меркурий, са ти още подвласни на тр.юпитер-сатурн-плутон,от там е усещането за вакум и равносметки,но до края на годината първите двама минават във водолей
остава само плутон да ги асфалтира все още,валякът му е неприятен,изживяла съм му транзитните съвпада с всички лични планети
след тях се чувстваш умиротворен,каквито и емоции да се разбълбукат на повърхността,не докосват душата,духът е закален и силен да бъде над нещата
извън ситуациите,като страничен наблюдател и така никой не може да докосва тънките струни на емоциите и да успее да ги скъса, ехилеса,с който ни манипулират
тр.плутон срещу сатурн- ще промени всичко свързано с партньорствата и взаимоотношенията с околния свят,интересни резултати ще даде,надявам се да споделиш
възможни са критични ситуации, свързани с властови борби,подмолни удари,психологически тормоз,заплахи ,безсилие,безпомощност,нечестност,принуда против волята ти
крайности,който променят отношенията безвъзвратно,но за добро,тъй като те са изчерпани и ненужен товар по пътя...