Цитат на: Сафо в Юни 07, 2022, 12:56:43 pmКрая на юЛи, прогресивна Луна ще е в съвпад с прогресивен Марс в 12нат.дом.Транзитен Сатурн спря съвпад Слънцето ми, ще направи квадрат към прогресивния съвпад. Сафо,дойде ли краят на времето или още броим дните?Има ли проява?
Края на юЛи, прогресивна Луна ще е в съвпад с прогресивен Марс в 12нат.дом.Транзитен Сатурн спря съвпад Слънцето ми, ще направи квадрат към прогресивния съвпад.
Цитат на: Ребека в Юли 26, 2022, 10:42:11 pmЦитат на: Сафо в Юни 07, 2022, 12:56:43 pmКрая на юЛи, прогресивна Луна ще е в съвпад с прогресивен Марс в 12нат.дом.Транзитен Сатурн спря съвпад Слънцето ми, ще направи квадрат към прогресивния съвпад. Сафо,дойде ли краят на времето или още броим дните?Има ли проява?Ребека,да дам нещо като ОВ.Марс мина през точката и единственото нещо,което ми хрумва е,че бях притеснена заради пътуване на сина ми,който тръгна по пълнолуние на почивка на о.Тасос,при положение,че има огромен пожар и в момента непрекъснато кръжат хиликоптери над плажа, за да разнасят вода .Вероятно прогресивен съвпад между планети е начало на нещо,както всеки цикъл и трябва да се проследи напред във времето -първа квадратура,опозиция и т.н къде попадат.
Ако живееш в жилищен блок,а не къща,ще имаш не баба ,а цяло КПП пред входа.Ежедневно,ежечасно,дебнат,прверяват родословието на преминаващите до девето коляно,сканират торби,пратки,глави,МОСАД са,като пешлемета пред тях.