Happy, знакът Скорпион е свързан със засилен интензитет и драматизъм в проявите си, както и обсебване по някой/нещо. Прогресивната Луна, знаеш отразява емоционалните нужди и реакциите към ситуациите, събитията според знака и дома , в които се намира в периода, така че като събереш "2 и 2" получаваш : " Аз съм инстинктивно настроена(Луна) да давам щедро любов(5-ти дом) заредена с много драматизъм, целенасочено (Скорпион) срещайки ситуации, хора, с които да доведа нещата/ отношенията докрай (ЮЛВ)"-примерен прочит.
Хвани основните акценти тук и си сглоби пъзела според твоите потребности и как същите отразяват наталните ти констелации, сиреч -теб самата, как ти реагираш на такъв тип преживявания. В периода и още някъде трябва да има Плутон/Скорпион/8-ми ,които да активират или да са активирани, пр.Луна никога не е сама в проявите си и това ще ти подскаже как ще се справяш в периода. Основното при транзит, прогресия, дирекция и т.н. с участието на Плутон/ Скорпион е импулс и надолу, а в края голо.
Благодаря, Рени, за включването
ще опитам да направя нещо по въпроса
И сега, заради астрологията - да, Плутон и 8 дом са активирани - тр Уран, У8, направи куинконс откъм 10 дом с Плутон в 3 дом, ама той нали е в точен съвпад с Венера, та ....
, а в момента прави и куинконс със себе си в натала.
. Пр Венера и пр Слънце вървят към секстил с нат Уран (У8). Добре че Плутон няма точни аспекти - сега ще върне към квадрата с Мерка, ама стационарната точка ще е на почти 2 гр, та се надявам да не го закача
Аспектите на тр Сатурн в Скорпион няма да ги смятам, че ще ми дойде в повече
Примерния ти прочит ме устройва, щом като все пак накрая ще има резултат :08: