Това го знам, защото го пише, но мен ме интересува от опит дали е така
Този въпрос ме интригува вчера и понеже все още е актуален - да се включа с личен опит:
1.
Прогр. Луна на 29 гр в Козирог - декември 2014г - по време на второто майчинство - като цяло хубав период - не мога да кажа, че съм била супер нещастна или крайно щастлива. Двете майчинства са много красиви периоди в живота ми - със своите трудности, но далеч от ежедневния бяс в корпоративната среда, ежедневния трафик по пътя към работа и дома ...
Тягостно ми беше и много тегаво от това, че водих преговори с една френска клиника за решаване на челюстния проблем, но комуникацията беше, като чакане на писмо от умрял - всеки ден проверявам поща, спам папката, телефон - да не изпусна или изтрия мейл ... Всеки ден напрежение - все едно си много влюбен и чакаш гаджето да ти се обади. Като се има предвид, че Луната е в Козирог - може би е нормално - проблем с кости да ме напряга.
Като цяло не го оценям, като черен период, по-скоро позитивен
2.
Прогр. Луна на 29 гр в Стрелец - август 2012г - кошмарен период - бяха предните операции - много травмиращи, голяма касапница, много тежко възстановяване. Няма нужда от подробности - ужас безподобен. И да добавя - последиците го носих 3 години и сега ги лекувам. Може би не е добре при такава позиция на Луната да се предприема нещо ...
3.
Прогр. Луна на 29 гр в Скорпион - юни 2010г - родих първото си дете, естествено раждане, без упойка - болезнено. Детето се роди в първите дни на 9 месец, след много критична бременност. Остана в кувьоз и в болница 1 месец, през който ходех всеки ден и гледах през едно стъкло. Не можех да го докосна, гушна .... Една майка може да разбере какво съм изпитвала и какъв е бил този месец.
4.
Прогр. Луна на 29 гр във Везни - април 2008г - разделих се с втората си дълга връзка. Не мога да кажа, че съм била влюбена и колко го обичах, но бях привързана и празнината, която остана беше съсипваща. Именно осъзнавах, че не го искам в живота си, но имах нужда онзи живот с някой до себе си. Много труден период и голяма дупка.
5.
Прогр. Луна на 29 гр в Дева - февруари 2006г - смених работа и в момента работя в същата структура, запознах се с лицето по т.4 и взех решение да купя жилище. Мога да кажа, че беше точка на преобръщане. Беше труден период - смазваща работа, обиколки по огледи, но той беше много на място и много ми помогна в първата година да си стъпя на краката.
Трябва да отбележа, че при мен
Слънцето в натала е на 29 гр и позицията на прогр. Луна на такъв градус го аспектира с точност, особено при ингреса в нов знак - защото Слънчо е на 29 гр. 55 мин. Може и това да е причината да имам експресивно усещане в такъв момент. А разбира се има и други аспекти, които също действат