Уволнение по ретро Венера + ретро Юпитер - може ли да даде повторно връщане на работа, естествено след дело и т.н.?
Венера е диспозитор на знака, в който са нейните Слънце, Меркурий, Венера, Уран, а Юпитер е в знака на Венера, от значение е в радикса къде попадат всички те и кои домове управляват, за да се прецени какво може да донесе опозицията им. Само по себе си ретроградието затлачва нещата, води до повторното им разглеждане, Венера в овен е заточена, но Юпитер върху светилата може да помогне на жената да преодолее препятствията. Едва ли самата тя ще иска да се върне на същата работа, но може да ги осъди за обезщетения, ако са я уволнили неправомерно и без предизвестие. На моя мъж преди години, като го уволни без предизвестие отворения му шеф, че и последната заплата не му беше изплатил, моя отиде на момента в тяхното бюро на труда, за да пита какво да прави, че имаше заем, под наем с дъщеря студентка там- те на момента го пратили в съседна стая, където му назначили безплатен адвокат, който пък веднага извикал по телефона началника на мъжа ми на другия ден, онзи не дошъл, а пратил жена си, че тя се занимавала с бюрокрацията на фирмата, адвокатът само я питал- искаш ли да се оправим бързо и цивилизовано- изплащаш две заплати на този човек, оправяш му документите да се води съкратен, за да получава обезщетение от бюрото, докато му намерят нова работа, плащаш ми таксата или плащаш същите тези пари, но лежиш две години в затвора? Онази се разплакала, само питала може ли да плати на два пъти, но разписала документите веднага. Навремето, когато ме изхвърлиха от една работа тук, после съжалих, че не бях достатъчно силна и мъдра, за да направя това, което направиха други две колежки, изпаднали в същото положение- осъдиха фирмата, взеха трицифрени суми пари за обезщетение. Подкрепете колежката си морално и емоционално, има нужда от това в този момент.