Мина всичко, не съм отменяла часа. Ретро Меркът се беше проявил в недостигането на пълната информация за мен до него предварително. (Моята зъболекарка ме изпрати при него, т.к. тя не е хирург, и държеше тя да организира операцията.) +, че комуникацията ни не беше лежерна, гладка и с чувство за хумор (обичайните ми стратегии за разчупване на хората/общуването удряха на камък и ми беше ужасно смешно от този факт. предполагам и знаковият квадрат между слънцата ни играе своята роля, но обикновено се разбирам със слънчеви Везни, отработила съм го този квадрат с доста хора през живота си, но ахахха, с този човек просто не говорим на един език). :57:
Иначе, тегава операция, измъчихме се взаимно. Възстановяването е по-тежко, отколкото очаквах, едва сега започва да ми спада отокът и тепърва ще си отварям устата, а антибиотикът ми разказа играта. Но ще живея :08:
На 15/16 ще ми сваля конците, надявам се на Луна в Близнаци, та да мине по-приятно, а не да се настъпваме по чувственцата в Рак:Д
Благодаря ви ужасно много, че се включихте, майка ми (най-тревожното същество на света) здраво ме беше наплашила и си бях свила крилата, а и понякога ми идва в повече да съм сама срещу света, та да - (не помня комбинацията за дълго тире) благодаря ви!)))