Аз имам рецепция мжду у5 и у6 - Сатурн и Уран, но това доста хора го имат. Нека просто да кажем, че установяването на граници за мен не е ограничаващо, а напротив, трябва да ги има, за да се съгади нещо ново спрямо тях.
Имам смесена рецепция между Слънце и Юпитер - Слънцето приема Юпитер по екзалтация, а Юпитер - Слънце - трон. Усеща се доста силничко, като се замисля, защото главно дали са качествени хората, съдя по моралният им апарат и капацитета им да се държат духовно, дори и да няма пряка връзка между отношенията ни и пропуските в него - примерно коври - ковра не може да ми е приятелка, дори и близка позната, щом ходи да плоди всяко срещнато мъжко нещо, получава билетче за елитарното ми презрение. :012: Себе си също така оценявам, не се сещам, досега в живота ми някога да съм предпочела някаква материална или друга облага, когато поставя установените ми принципи за достойнство и морал (които за мен са пряко свързани с духовната себеидентичност), под въпрос. Т.е аз винаги действам спрямо принципите си и няма изключения спрямо това. В това отношение винаги имам нужда да съм "високо".