Автор Тема: Конфигурациите - голям квадрат, голям тригон  (Прочетена 25494 пъти)

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
Re: Конфигурациите - голям квадрат, голям тригон
« Отговор #75 -: Август 13, 2014, 04:23:06 pm »
Ооо Вещер, при тебе и Т-квадратура, аз нея не ти я помних. Тоя Меркурий се е побъркал в големи конфигурации на участва.  :85: :85: :85: Затова ти е така отключен креативния потенциал - заради тази смесица между хармонични/нехармонични аспекти, ама наистина имаш доста и те си действат като енергийни канали. Едно мога да призная на хората, които познавам с големи тригони, включително и на теб - излъчват в повечето време спокойствие и все за никъде не бързат, но дали все пак накрая стигат - зависи и от другите аспекти.  :29:

Тъндъре,
 кьорносун табелата ма жена? Къде я видя тая тауквадратура. Този астроком си ги пляска аспектите както му дойде на акъла. Нямам тау - тия 20 градуса орбиса и най-разюздания Юпитер няма да ги признае  :D :D :D...

Иначе да, на тези години вече за никъде не бързам. Живея на принципа: едно нещо ако трябва да стане, то дали ще бързам или няма да бързам, то все ще стане  :57:... Ааааа от много нерви се образуват бръчки бря...  :043: :043: :043:
« Последна редакция: Август 13, 2014, 04:24:42 pm от Вещичка »
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
« Отговор #76 -: Август 13, 2014, 04:33:12 pm »
Тъндъре,
 кьорносун табелата ма жена? Къде я видя тая тауквадратура. Този астроком си ги пляска аспектите както му дойде на акъла. Нямам тау - тия 20 градуса орбиса и най-разюздания Юпитер няма да ги признае  :D :D :D...

Иначе да, на тези години вече за никъде не бързам. Живея на принципа: едно нещо ако трябва да стане, то дали ще бързам или няма да бързам, то все ще стане  :57:... Ааааа от много нерви се образуват бръчки бря...  :043: :043: :043:

Какви 20 градуса бълнуваш, бре джанъм???  :D :D :D Имаш опозиция Нептун-Марс на 7 градуса и нещо, квадратура Юпитер - Нептун на 10 градуса - тая дето Теодор не ще да я признава, че му била разкрачена, и квадратура Юпитер -Марс на три градуса някъде. Разкрачената квадратура аз я признавам в случая, щото Нептуна ти е важен в картата, а Юпитер е и втори управител на Рибето Слънце и е ъглов - демек и той е важен. Мене знаеш ли как ме ловят опозицията Слънце-Луна, както далеч е извън орбис (13 гр), че и опозициите на Сатурн и Марс/Венера, които са по 15. Дядо не си поплюва да ги нахендри едно хубаво, щото е ужким големец в картата ми.  :012: :012: :012:
« Последна редакция: Август 13, 2014, 04:35:19 pm от ThuNdeRGoDDeSS »

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #77 -: Август 13, 2014, 04:34:45 pm »
Ъ, 10* е много  :017: :017: :017:...
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #78 -: Август 13, 2014, 04:36:07 pm »
Аз па до 10 градуса си ги ползвам, вие си говорете квото искате!  :P :P :P :P

ПС: За квадрати и опозета става въпрос. Тригончета и особено пък секстилчета, няма да ловят изобщо толкоз.

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1947
« Отговор #79 -: Август 13, 2014, 04:36:33 pm »
10* имах в предвид. :D :D :D :D :D :D :D
на Луна и Слънце може и да се сългася да се разкрачват орбисите, но на Нептуня ... не ;D

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #80 -: Август 13, 2014, 04:38:43 pm »
Традиционно приетата допустима орбиса за квадрат, опозиция и съвпад е 10 градуса. Туй, че на тебе ти свиди щото си научил много маги маймунии, е отделен въпрос.  :19:

Happy58

• Гост
« Отговор #81 -: Август 13, 2014, 04:47:53 pm »
Аз па до 10 градуса си ги ползвам, вие си говорете квото искате!  :P :P :P :P

ПС: За квадрати и опозета става въпрос. Тригончета и особено пък секстилчета, няма да ловят изобщо толкоз.

при мен е 9 гр и като гледам, не ме жали хич

Теодор

• Hero Member
« Отговор #82 -: Август 13, 2014, 05:02:36 pm »
Традиционно приетата допустима орбиса за квадрат, опозиция и съвпад е 10 градуса. Туй, че на тебе ти свиди щото си научил много маги маймунии, е отделен въпрос.  :19:
Аз само си изразявам мнението и на никой не го натрапвам! :)  Ти си ползвай каквато искаш орбиса.   :72:

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #83 -: Август 13, 2014, 06:33:44 pm »
Ох слънчасала съм и не моа мисля...

Тъндъре,

от Нептун до Юпитер са 20 градуса орбиса за квадрат бре! За кви 10 иде реч?!? Нептун може и да се води в опозе с Марса, че има 6-7* орбис само и Марс е в реален квадрат с АС-то, това ДА, ама да ми кажеш, че има квадрат от Нептун до АС или Юпито+Мерка си е жива гавра с труп, бе детенце!

:d030: :d030: :d030:

Теодор

• Hero Member
« Отговор #84 -: Август 13, 2014, 06:44:09 pm »

Тъндъре,

от Нептун до Юпитер са 20 градуса орбиса за квадрат бре! За кви 10 иде реч?!? Нептун може и да се води в опозе с Марса, че има 6-7* орбис само и Марс е в реален квадрат с АС-то, това ДА, ама да ми кажеш, че има квадрат от Нептун до АС или Юпито+Мерка си е жива гавра с труп, бе детенце!

20 градуса са до секстил и 10 градуса до квадрат.  :29:

Теодор

• Hero Member
« Отговор #85 -: Август 13, 2014, 06:46:43 pm »
Всъщност ти си казала 20* а аз си помислих, че аз съм го изръсил. ;D

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #86 -: Август 13, 2014, 06:58:12 pm »

Тъндъре,

Хахаха, наистина си слънчасала - Юпитер ти е на края на водолей, квадрат ти е с Нептуна в Стрелец, просто не са в квадратните знаци.  :29:

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #87 -: Август 13, 2014, 07:14:02 pm »
Пффф не ми се мисли сега и не ми се гледа. Като ми мине слънчасването ще гледам пак  :19:.

Теодор

• Hero Member
« Отговор #88 -: Август 13, 2014, 07:20:20 pm »
Пффф не ми се мисли сега и не ми се гледа. Като ми мине слънчасването ще гледам пак  :19:.
Toва слънце на нас  не ни понася. Нептуня ли ни е виновен?  :012:

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #89 -: Август 13, 2014, 07:31:15 pm »
Не знам дали е от Нептуна, но темпуратури над 20 градуса са вече пряко силите ми - забавят ми се реакциите, забавя ми се мисленето, забавя ми се метаболизма и започва да ме мързи зверски... Предпочитам да ми мръзне задника от студ, отколкото да плувам в собствен сос денонощно.