Мале, днес ми е много комуникативно. :93: Хиляда поста изтрясках във форума. Като за човек, който обича да е в сянка...

Но Папи ме провокира да споделя наблюдение.
По Венерата на майка ми - 29,4 градуса в Риби. Голямата й драма в живота е любовта. За нея много съм писала. Тя е добре познато задочно форумно лице. :93: Никак не може да се справя с любовните теми. Дори в собствения си живот. Все още тлее по някакъв си господин, който бил връх на сладоледа. Баща ми обича, но не е тази Любов, по-скоро е доверие, приятелство. Но е факт, че не умее да се справя с любовните теми. С годините започна да търси в моите връзки и партньори този мъж, който е обичала. Откри го в лицето на мое бивше гадже. Аз не се вкопчвам в миналото - всичко си тече, много съм страдала, много съм обичала, но намирам начин да продължа и това да не пречи на живота ми, просто го изживявам и този кладенец пресъхва, откривам друг.
Но тя не го умее това. Колко години са минали от раздялата ми с въздушния тригон(няма нищо случайно, Папи, виж как се нижат темите и връзките между тях), а тя още е депресирана, че сме разделени. И отхвърля всеки друг мой партньор. Проектира своите желания върху мен, просто защото морал и разбирания на поколението й не позволяват да се пребори със своята анаретна Венера.
И други наблюдения от различни карти имам. Иначе и аз виждам, че има нещо необичайно.
Сега се сещам и за лекарката с лудия 12-тодомен хирон. :93: Слънце и Меркурий в 29 градус на Дева. При нея кризите идват от бащата, той е слънчев овен, малко арогантен, незаинтересован, друг тип човек е. Тя не може да се справи с това Слънце/баща, една патова ситуация, която я тормози душевно. И се опитва да избяга от нея. Но пък Вселената яко й натриса всякакви хора със силен овнешки акцент, които постоянно я раняват и дълбае в темата за бащата и повтаряемостта в отношението.