Торони, цитирала си 'парче' от картата на приятелката ми с Луна/Нептун в Козирог.
При нея к5 е в Скорпион, а Плутон също там, но в 4 дом. На к5 има Юлв. В 5 дом Сатурн и Уран(почти на к6). Марс в Дева, Венера анаретна в Лъв.
Трудно се влюбва, има своите изисквания, за да се разпали. Но захапе ли веднъж на тема любов, може да се влачи с години в неподходящи партньорства. По-често непостоянни. Но умее да ги идеализира много успешно. И в главата й не се допуска никакъв кусур в обекта на желанията й. Често се влюбва платонично. А е много красива жена, много фина, няма нещо, което да не й е на място - от връхчетата на пръстите до душата е красота и финес. Ето на, все си страда в любовта.
Аз съм много джаста-праста, когато ми заговори за обекта на желанията си от Х години. Вече забравих и аз колко години минаха в любов към него - обвързан/женен, с детенце. Но в главата й той е жертва на онзи вещица жена му. Сатурн е у7. Все се надах на сатурновия възврат да има нещо към промяна. Ама тя съвсем хлътна в тази посока. И може да си го обича от разстояние - в различни държави са, да не го вижда, да не го чува, да нямат никакъв контакт. И да са имали интимност 2 пъти за тези години. Преди той да се зажени.
Каква беше тази любов?! От време на време прави разни осмодомни изяви. И всеки път съм с надежда, че ще счупим каръка и ще се влюби в друг. Но никой не е толкова на ниво.

Обект на желанието й е новолунен Водолей, с ретро Меркурий там, който й е кацнал на Юпитер и к8. С Марс в Козирог върху Дсц й. Венера в Риби. И Асц Овен. С Плутона си е квадратнал бедната й Луница. Гръм да го удари, хич не го обичам. :96: