но ми е интересно...за професия ли става въпрос или частен бизнес...
Тъкмо гледах есенциалните достойнства, но останах далеч от мисълта за собствен бизнес... Изкарах го служител, макар че допускам да е успял да заеме средно ниво в служебната йерархия или малко над средното.
Уфф, като знам, че утре от офиса няма да мога да се включа с никакви анализи, ще изстрелям сега бърз и необмислен отговор и това ще е. :banghead:
Нямам възможност да разгледам някои производни ведически карти, тъй че ще я карам предимно по западната в съчетание със сидералната карта.
На прима виста ми се струва, че се предполагат добри изследователски способности. А тези способности може да се използват на различни поприща, свързани с някакъв тип проучвателна работа – от психолог до дознател. Доста добре трябва да му сече пипето, ако не греша в този късен час. Проницателен и съобразителен човек, ловък и умеещ да се измъква от неудобни ситуации.
Слънцето, което е сигнификатор на професията (при него управлява и МС), се намира в юпитеров знак, а при нощно раждане Юпитер управлява огнения триплицитет, където попада МС. Освен това Слънцето има мажорни аспекти с Марс и Сатурн, а Сатурн има аспект с МС. Ако включим транссатурновите – има и аспект Слънце/Плутон. Затова повече клоня не към психология и хуманитарна професия, а може би нещо свързано със служба в защита на реда и закона, там също е полезно и дори необходимо да се познава човешката психология. :017: