Ти на какво го отдаваш това? Знам, че ведическа и западна астрология не се срещат, но...все пак.
Имах предвид периодични обрати и търсене на промени в професията, а не неприятности по принцип.
Във ведическата й карта има доста акцентиран 3 дом - при индийците този дом в голяма степен се доближава като интепретация до 5ти в западната, но и ролите им са отчасти разменени - докато 3 дом се свързва с талантите и може да даде реализация в изкуството, 5 дом се свързва с ума, интелекта.
Силен 3 дом може да видим в картата на актьор, музикант, личност от шоубизнеса, вкл. при модел или спортист. Важен е и за частния бизнес, за предприемачите - символизира онези хора, които успяват сами, с хъс и лична инициатива, без да ползват подкрепа и протекции ("селф мейд"). Тези, които разчитат на "полезни връзки", често имат акцентиран 11 дом, обикновено в съчетание със 7ми и някаква връзка с управителя на Асцендента.
Ако в 3 дом са разположени само малефици, може да даде спортист, военен, полицай, но трябва да е включен и 6 дом, да има и някаква връзка с 10ти. Бенефици тук могат да дадат и кариера на актьор, музикант, модел, модна икона.
В нашия случай в 3 дом са разположени Слънцето, Сатурн и Кету, които получават аспект от Марс - доста изразено малефично влияние, затова накрая в предположенията си стигнах до спортна кариера. Само Венера, която също се намира в един знак с тях (но доста далеч), успя леко да ме обърка - тя би могла да наклони кантара и към някой по-естетичен занаят. Да речем, ако ще е спорт, да не е борба или тежка атлетика, а художествена гимнастика или нещо друго, с повече естетизъм. Съчетание Венера/Сатурн/Кету или Венера/Сатурн/Раху би могло да даде и дизайнер, проектант, архитект. Но в случая може би има значение, че Сатурн е изгорен, а управлява 10 дом.