И в картата от Лила марс е изгорен
Интересно дали като не могат да са силни на суша, решават да търсят алтернативи?
Не мисля така, просто някакви хора имат "дар" и ги сърби да търсят нетрадиционни занимания, за да отработят нещо от себе си. Представи си този първия-дебилитирани марс-сатурн в опозиция, плутон квадрат слънце...ако това съдържание не се изпразни в професията, ще влети в личния живот. За мен тези с корабите са по 12 дом, там е отдалеч да видиш нещата от живота, опасностите те карат да оцениш това,което имаш. Освен това на дълъг път се "проверяват" хората. Изолация си е на кораб, няма къде да избягаш като те ядосат например. Заформят се едни игричики на характерите, има хора,които с всички се разбират, има и такива, които дразнят всички. За частните случай-отделно.
Имам много приятели моряци, като тръгнат на път-весели, обичат се-идилия, на втората седмица повечето са-никой с никого не говори. Преди да се приберат пак заедно сядат на масата. :57:
Преди време Гаури сложи тук линк към Вронский-1 том. На случаен принцип отворих точно на изречението/перифразирам/..."Много професионални добри астролози правят грешка като не се интересуват за средата, условията и развитието на човека, на когото правят хороскоп..." Затова казах за кристалната сфера. Да познаеш на съвсем непознат човек си е от зоната на здрача- езотериката, въпреки познанията. Но на нас не ни пречи да опитваме.