Поколението с Плутон в Лъв, се (пре)раждат с усещането, че имат силата да властват над другите режисирайки или осмивайки ги доста пристрастно; художници, артисти, певци, въобще хората на изкуство по това много често са се чувствали непризнати, неоценени, неразбрани, обвинявали са света за техния неуспех или липсата на звезден фурор. Тук Плутон е в аспект към стелиума Телец , намиращ се в дома на потенциала, откъм 6-ти на уменията/ангажименти, като участник в йода с Луна и Нептун и всичките в силни за Венера знаци. Марс в Скорпион, 8-ми е в опозиция с управителите на главните оси-Марс опозиция Юпитер е изхвърляне до небесата, може и да тенденция за силна мотивация, може и на силна излагация, но сякаш Уран го държи винаги възбуден. Това че, същия е ретрограден, може по-скоро да е бил защитник, зад кадър, втори глас, не така налагащ се типаж, но заедно с комбинацията Венера /Плутон/Уран, изразяването на конфликта в тази карта, най-лесно се изразява на сцена. Този човек е излъчвал секс, привличане, мистичност и някакъв белег. Луна в Риби с Уран , 5-ти дом, секстил Венера, връх на йод с Плутон и Нептун -може да е бил/а за времето приживе легенда, даже и в малко населено място, но сякаш имало жертви и в буквален смисъл, за да се изрази своя потенциал. МЦ в Стрелец в съвпад с 4/7 е едно добро начало като тенденция за успех, тук е Юпитер е в секстил с Уран в Рак, където има достойнства ,а Сатурн като у11,12-ти е добре подставен в 7-ми, за да бъде харесан, популярен с мечтите си. Слънце в тао с Плутон -нодална ос -3/6/12 и у4/7 във връзка с Марс/8-ми по оста Телец/Скорпион може да не е така "чиста" професията.