някаква начална педагогика? медицински персонал?
//нали знаеш, че си направена за работа с деца и/ли творчество (индивидуално, не групово - предполагам, че си участвала в разни групи, даже съм сигурна:Д)
Не, не е педагогика, но пък умирам за деца. Обичам да съм покрай тях и даже се пробвах по едно време в детска градина, но ми се стори много отговорно. На такова място очите трябва да са ти на повече от 4.
В гимназия също не станах преподавател, понеже по време на стажа ми побеляха косите с едни момчетии десетокласници
По-скоро имам нуждата да се грижа за рожба и знам, че това е пътят според СЛВ, а и душичката ми ме тегли.
Не съм учила и нищо, което да ме направи медицинско лице, но пък такава хипохондрия ме гони понякога, че бая пъти съм разлиствала учебниците на сестра ми
За творчеството - ДАААААА. От дете по разни кръжоци, всичко ми се отдаваше - рисувам, бродирам, пея... Вечно ме мъкнеха по пленери учителите по рисуване, навсякъде бях и солистка на хора, редовно ме записват и за "X factor" близки и приятели, ама пусти срам... Не лъв, а малко плахо коте съм аз