Мъжът ми е с Уран в 10дом,съвпад Слънце/Луна. Родителите са разведени, нестабилен бащин дом е дори меко казано, защото баща му продаде наследствената си къща и лиши децата си от наследство. Отношенията в семейството му винаги са били странни за мен. Няколко премествания имат родителите му в различни жилища. Комуникация почти липсва.
Общо взето - не са били задружно и сплотено семейство никога.
По 10 дом са и първите му братовчеди, там нещата са подобни.
Статусът е по този дом, така че, като очаквания занапред, вероятно ще има резки промени и обрати.
Ако обърнем картата, негов 10ти е мой 4ти дом. Моите родители също се разведоха, когато бях на 18г.След бурни сцени,побойщта и пиянски истории. Няколко години живях с мама и брат ми по квартири, след което дядо ни преписа къщата и лиши сина си (моя баща). Преди около 3/4 години, майка отново подписа /бракосъчета се с баща ми. Той е инвалид и тя го гледа. И това ако не е странен бащин дом и родителски отношения, здраве му кажи.
Когато има планета на ъгъл, дори да не е лична, Тя показва/посочва/указва нещо. Уран не е бенефик, но ако има хубави аспекти, може да показва изненадващи наследства, стопанства и предприятия, разработвани с тех. машини, печатница у дома, астролог у дома и др. подобни...