Сафо, спомням си, когато за сефте те видях в инстаграм. Без да имаш ъглов Уран и на мен си ми много нестандартна, ама си водолей, та със слънце там няма как да си яко в клишето. Веднага ми направи впечатление, че си падаш по чорапи и понеже и аз ги любя силно, започнах по-осторожно да те гледам в крачетата
Обичаш много и гривни, но не от оня тип гривни на "Пандора" примерно, а кожени, с мъниста, някакви по-хипарски неща или по-етно. Шалварите, кубинките и леко неглиже стилът много ми допадат и вярно са ми по Уран с цялата еклектика, дето струи от снимките ти. Имаш си собствен стил и според мен е много трудно някой да те набута в коловоз, който не е твоят. Според мен не се влияеш от модни течения, а носиш това, което импонира на личния ти вкус. Обичаш да ти е удобно. Сигурно идва от това, че пътуваш много. Май не обичаш и неща като маникюр, дълги нокти, строго фиксирани прически... С кок не мога да си те представя примерно, даже се чудя как си с токчета в момента
Тия изброените неща не те правят по-малко женствена, но със сигурност показват бунтарска страна, която не следва норми и наложени изкуствено чрез модни списания и телевизии визия за това как трябва да изглежда една дама.
Аз не мога да си обясня по кой транзит в последната година се харесвам в черно и си купувам много черни дрехи. Никога не съм харесвала цвета върху себе си , лятото е било абсурд да го нося, обаче сега…
Корея, да нямаш транзит на Сатурн през Асцендент?
Аз, като имам Уран на Десцендент, няма да ви се показвам с футболните ми чорапи,
от които имам във всички възможни цветове. Хората често ме гледат странно по улиците, но на мен грам не ми дреме. Имам оправдание, че е ъглов.
Подобно на Корея не обичам черно, харесвам го само върху другите и никой транзит не може да ме накара да се облека от глава до пети в този цвят дори през зимата. И червено не обичам, ама Марс в нулев градус на рак си казва думата с една единствена червена рокля в гардероба. С Венера управител на Асцендента в лъв и слънце там обичам жълто, розово и тюркоаз, много от тях и разни шарении
с цветя, точки, райета... Цветно да ми е и голи рамене да има, и дълбоки деколтета, понеже телето ми го позволява
И в хората ми харесва да има цвят и нещо щуро във визията, сиурно затова ми допада и Шакира със скъсаните й чорапогащници, напълно достойни за зодията й. Не й знам Асцендента, но и в нея всичко крещи:"Аз съм водолей"