Излизай, ползвай социални мрежи, форуми. Не, че има голям процент да изскочи нещо читаво , но кога човек е с претенции и не е склонен на компромиси, е така...
Корея, благодаря! Не съм активна в социалните мрежи. Периодично си спирам фб профила, не го трия само по простата причина, че следя няколко страници и групи, които са ми интересни. Аз там съм ограничила всякаква възможност за получаване на покани за приятелства, съобщенията от непознати директно ги трия, дори бях написала, че съм семейна. Не вярвам в запознанствата и лайковете по интернет. Причина - кофти опит от преди години. За мен запознанствата по нета са една прията илюзия и рядко могат да бъдат успешни. Всеки един си изгражда мечтан образ за отсрещната страна, а при срещата с действителността другият рядко може да оправдае. Но може да има късметлии, не знам.
Честно казано, не бих казала, че не съм склонна на компромиси към другия, нито пък имам големи изисквания, нито търся г-н Перфектен, нито аз съм перфектна и не желая да бъда. Просто някой добър, истински, нормален, образован, а не поредния тарикат - играч, който сменя жените като носни кърпички, интересува се само от еднократен секс, и как да прецака някого. Почти всичките ми познати мъже и колеги - изневеряват, което ми е супер гнусно и противно. Вече не се и крият, а като че ли на някои им е повод за гордост.
Около мен винаги е имало мъже с повечето, от които съм се разбирала много добре. Но досега не се е появил Той, истинският Мъж.
Никой не ти гарантира,че ще срещнеш принца, но ако имаш възможност-Махни се и опитай! Поне ще знаеш ,че си поканила съдбата.
Преди години изпуснах една възможност за Япония, където релокацията ми даваше супер възможности, но тогава реших, че няма да се справя. Все повече се замислям, че моето място не е в България, може би провокирана от това, което виждам около мен. Благодаря, Беки!
Може да имаш тайни покровители, духовни учители, обожатели. Най-вече, ако Венера е отразена хармонично. Чрез тригон и секстил. За чужбина, ако са налице такива аспекти, можеш да срещнеш и бленувана любов (Венера в екзалтация ?). На локациите, в които Венера е ъглова, в първи или седми дом.
Благодаря ти, Стар! Да, усещам, че Бог и светлите същности ми помагат, и че не съм сама! Венера има само един негативен аспект - квадрат с Марс/У3 в Телец във 2 дом.
И при мен го има това, че съм недостъпна. Може би и аз отблъсквам някои, защото съм по-експресивна, отстоявам своето, и на доста хора им идвам прекалено груба в говоренето и поведението, въпреки че изглеждам мила. С колегите в университета доста се заяждам и си разменяме груби редовно реплики. Не мога да търпя простотията и нагаждачеството на повечето.
Венера в 12д не означава задължително тайна любов, в повечето случаи е влюбване в неподходящ...
При теб Венера е аспектирана хармонично от Уран и Сатурн, но получава квадрат от Марс, на когото е диспозитор – донякъде с действията и постъпките си я нараняваш (Венера), като овалдееш енергията на споменатата квадратура и ще се отпушат нещата. И още нещо – У5, У4, У7 на АС в Риби, може би се нуждаеш от идеалната любов и връзка, идеалното семейство, но такива няма. Все пак са в хармоничен аспект с У1, така че няма да останеш без любов и семейство, въпрос на време е да се задомиш. Венера според дома показва също къде може да срещнеш любовта – в болници, приюти, благотворителни мероприятия, доброволческа организация и от този род. Ти напоследък не учеше ли нещо медицинско?
Силно се надявам да съм отработила вече този аспект с влюбването в неподходящия.
Как се овладява този квадрат Венера/Марс?
Благодаря, Акрукс!
Извинявам се за чаршафа, който написах. После ще го поорежа, че хич не му е мястото тук.