ААА, къде без мен!? Аз съм модел по учебник.
Като притежателка на Венера в 12 мога да кажа, че включи ли се тригонът със Сатурн, нещата са добре и съзидателни. Но ако го няма, известните покварени и излишни проявления на това разположение са налице. Още повече при мен Водолейска. Няма нужда повече да казвам.
Почти постоянно в линията на живота присъства и платоничната любов или каквото и да е там форма на неовеществено сърдечно трептене със смяна на ролите, в което някакви мъже ме искат, аз искам други, после образите се сменят и така - в крайна сметка никой не е с никого. Дори не й обръщам внимание на тази схема и тя някакси просто си води паралелно абстрактно съществуване. Бидейки фиксирана обаче, това идеализирано любене може да продължава по цял Сатурнов аспект. После идеалът потъва във вечна забрава. Може и да не се появи нов, но в който и момент да ме питаш, все мога да се напъна да се сетя за някой мъж, който теоретично искам да ми е пред очите. Имам си и примерно едни 5 броя, които в последните 20 години все ще си намерят повод да ми се хилят малоумно насреща.