Аз си мислех, че е заради бащата. Заради аспекта на Сатурн и Слънце.
Обаче сега забелязах, че в нейната карта Слънцето е в накшатра, управлявана от Луната, и управлява 4-ти дом от Луната. Не виждам връзка на Слънцето с 4-ти дом от Лагна или Арудха Лагна обаче.
Бях чела в една книга по предсказателна астрология на Динеш Матхур, че ако дадена планета е свързана едновременно със сигнификатора на определена сфера, както и със съответните домове от Лагна, сигнификатора и Арудха Лагна, то тази планета може да представлява делата във въпросната сфера.
Сатурн в тази карта е свързан с 6-ти дом от Лагна и себе си (там стои Меркурий - диспозиторът му по накшатра) и с 6-ти от Арудха Лагна (управлява се от Слънцето, а Слънцето и Сатурн са в силна взаимна връзка). Сатурн е естествен сигнификатор на конфликтите, споровете, а домът, който им отговаря, е именно 6-тият.
Сатурн по същия начин е свързан и с 8-ми дом от Лагна и себе си. Сатурн е естествен сигнификатор на 8-мия дом, по който е страданието. Значи, ако Слънцето може да представлява майчината фигура в тази карта (в което не съм сигурна), а Сатурн представлява конфликтите и страданието, то това, че Слънцето се намира в знак на Сатурн и получава аспект от него (вид самбандха), се връзва със споделеното от теб. Малко нагласям, защото не успявам да свържа Слънцето с 4-ти дом от Лагна.
Може би си разглеждала нейната D-12 във връзка с отношенията с родителите?