Какво ви става днес, всички сте много конспиративни и изострени, Рени да го обясни, че тя е по психологическия подход
Хермес Трисмегистис е казал да се пази от широки уши, аз го разбирам и споделям мнението
Обаче кой от нас е бита карта, че да го скрием от него?
И после-една истина можеш 100 пъти да я чуеш, 100 пъти да я прочетеш, и ако не я разбираш - все тая
Отделно трудът на кой да е човек трябва да се уважава, разбирайте-заплаща
Така че - всичко е ок, не виждам някой да е казал нещо чрезвечайно, което да не е потвърдено в още 5 източника
Papy ,аз го казах ,още в началото .
Винаги,когато Уран удря нещо в натала и/и;и по транзит ,човек иска на всяка цена да бъде чут ,защото казах вече какво минава през главата му,като какъв се вижда и си избира трибуна за целта .Друг е въпроса кой ще го чува -опит.
Ето, мен хората не искат да ме чуват ,поради начина ,по който предоставям ,онова ,което знам ,не съм в съзвучие с обстановка ,време -Уран У3 в 10-ти ,на най-високото ,опозиция Слънце/Хирон ,съвпад Юпитер/ЮЛВ ,в никакъв знак,секстил АСЦ,Нептун-много шум за нищо ,така ме виждат хората .
Докато един Уран,подкрепен от Сатурн,Слънце може и да не говори нещо толкова смислено ,но хората гълтат ,консумират тока ,а пък после ,съответно си плащат,но това е по темата за знанието и неговото "криене" ,
Бях ли ясна или пак не успях.