Тази тема ми действа носталгично. Сещам се за тези лексикони едно време, как ги урасявахме, лепихме. Макар че повечето хора пишеха много тривилани върпоси и мен не ми беше вече кеф да отговарям. Ама каква радост като ти го попълни някой, който харесваш ( мани-мани) :57: Имах един, много хубаво си го бях направила, с инетерсни върпоси и една "какичка" от квартала тъй и не ми го върна . Все ме лъжеше, че го попълнила, а накрая нищо не видях. Ама и аз лапетия, исках да ми го попълват по-големите какички и батковци . :93: Сегашния лексикон за мен е фейса, аз и така му казвам. Слагам точка на лирическото отклонение и започвам с въпросите.
1. Кое изкуство предпочитате
Всякакво, пристрастена съм към музиакта ( съседите хич не ме обичат, такива съмнения имам) , после заобичах театрото, (дори съм имала сченични изяви), след това ми се пробуди интереса към киното и фотографията. По време на следването заобичах и модерното изкуство ( предмет, какво да правиш), а като малка се бях впуснала и в танците . :93:
2. Имате ли домашен любимец?
За съжаление все още не. Но ако стана по-сериозна и отговорна в грижата си към другите, ще си взема кученце чау-чау . Слабост са ми. :86: Иначе като малка исках, но така и не ми взеха ( и слава богу, че горкото животинче накрая нямаше да му е много леко с мен) , имах една рибка, която кръстих Дидка :93: и много исках да си я гледам с години, но за съжаление си отиде твърде рано и преждевременно. Чичко Тревичко не знам дали да го броя тук.
3. Имате ли хоби (извън общото ни)
много писане ще е тук , оставям въпроса така :012:
4. Обичате ли да спите
В общия случай-да, нощна птица съм. Но не обичам да си проспивам живота. Любимото ми е да не спя 24 ч и след това да спя още толкова за отмора. :93:
5. На какво се усмихвате
На малките радости, голямата глупост, непредвидимите моменти, улиците без изход, трагикомичните ситуации. ( на снимки не обичам)
6. Обичате ли някой повече от себе си
Е, явно не съм чак такъв егоист ( преди малко си дадох сметка). Верния отговор е Да, :93: ( семейството, най- близките приятели).
7. Кое ви дразни най-много в другите
Посредтвеността, нагаждачеството, лицемерието, егоизма, скъперничеството, колебанието, фурнаджийските лопати, хората без принципи, хората с грешни принципи :93:, прекалената структура в някои хора, крайния реализъм и екстремния негативизъм.
8. Кое качество ви харесва най-много в хората
Искрената доброта, безкористност, отдаденост , чусвтвото за хумор, урановата интелигентност и оригиналност, щедростта, добре изградената ценностна система, смелостта.
9. Лесно ли прощавате
Преди не, след шамарите на плутон, сатурн и уран- малко по-лесно. Като цяло почти винаги, но обикновено продължавам напред и спирам да се занимавам. На принципа съм : тръгваме по отделни пътища," всичко добро, приятен ден " , но пукнатината не ми дава ясната картина всичко да е както преди.
10. Лесно ли си прощавате
Категорично Не. ( а как бих искала)
11. Какво ви кара да плачете
Безсилието ( осъзнаването, че не можеш да промениш нещо в дадена ситуация), и др. тъжни неща от живота- нищетата, човешкото нещастие.
12. Лесно ли допускате хора до себе си
По-лесно ги пускам :93: Много лесно на повърхностно ниво, в дълбокото са малко избрани, иначе общувам прекалено много.
13. Суеверни ли сте
Прескачах пътни ями , заобикалях табели, дърпах ухото при появата на черна котка, връзвах червен конец, ходих с един талисман на изпит, сега вече "само малко". :93: