Карен Зондаг има книга за 12 дом, точно даваше пример за трима братя с марс в 12 в овен, и какво? В детството им се е наложил друг марс, те не познават и изразяват своя, имат роля родителите. Раните, травмите да се лекуват е по-добре.
Не знам какво ми текна да гледам Джойс Майер вчера, дори мислех да й слагам картата. Тя казва нещо, което отговаря на астрологичните постулати за нептун, риби, 12 дом.... ти си раним и чувствителен и понякога няма човешка причина за гадното, което ти случват хората. Но просто го върни на Бог, излекувай, сложи настрани, не го носи,така вероятно зараства раната. Ако имаш вяра ще е по-лесно.
А може би не трябва да мислиш като за проблем, а като за -трудност, луната с уран иска нова твоя самоличност. При 12 дом има едно затваряне на цикъла, отваряне на нова глава.
Моя приятелка, треньор по спорт има марс в овен в 12 дом, баща й е с депресия от години, не работи, говорили сме, не признава марс, не го вижда в 12 дом и й идват агресивни неща отвън, доклкото 12 е колективното несъзнавано. Сега хвана нов спорт, ходи на състезания.
Случвало ли ти се е да си така заета с нещоправене, че да не усещаш времето, така може и със спорта да направиш, но нали /от/почвам е сложна дума за нежни хора, и аз така де.
Но пътешествие от 1000 км започва с една крачка, отпочни и ще видиш....
То даже и предлога "от"-някой, нещо е причината едно страдателно предлогче, а "за" тебе-на себе си ще дадеш, във връзка с отпочвам и започвам.
Когато си прохождала като бебе, не е било проблем, а трудност.