Много красиви карти :clap:
Някак си този човек ще те привлече емоционално срещите ви няма да спрат покрай работа, но всичко ще е някак прикрито. С луната на последна позиция тя дава нестабилност, илюзии, голяма емоционалност, но тя може да е както положителна така и отрицателна. Само да не попаднеш в илюзорен свят.
ще бъдат работни. тайно оже да си въздишаш по него.
Тук са теглени карти от тази колода. Не си ли ги виждала ? :017:
В близките шест седмици вероятно друг ще ти е акцентът, не точно любовните въпроси. Може да започнеш и да предприемеш нещо напълно ново, някаква промяна. Промяна в целите и желанията. Нещо, което ще е в синхрон с тях и може да ти носи повече финансови дивиденти. Също така обстоятелствата може да съдействат да си разясниш нещо за себе си. Да обогатиш и усъвършенстваш своите умения и познания. Метафорично казано е възможно да ти се отвори врата, на която си почукала. Да получиш подкрепа, по-изгодни предложения. Има вероятност да разбереш, че някой от работното ти обкръжение или твоята среда не е напълно честен с теб, че действа подмолно и зад гърба ти. Да "свали" своите карти на масата.
понеже беше станало въпрос за асстрологичните съответствия, попаднах на тази колода от Зайченко:https://plus.google.com/photos/104554353255343676700/albums/5639888492961085089римските цифри не ми е ясно какво са, дали месеци или домове?
Аз не мога да я отворя страницата има някакъв проблем.Ще може ли да я изпишеш как се казва и на кого е
Аз, аз. :012: До месец ще запиша ли шофьорския курс?
По-скоро не в рамките на месец. Може да има известни трудности, но и благоприятно стечение и подкрепа от страна на обстоятелствата.
Лятото.
Момичета, имам въпрос...за подредба път на Ленорман.Мечка,риби,луна,пръстен,кръст- става въпрос за отношения в много начален етап /дори няма интимност/ :57:.Двуомя се за кръста...кръст, като приключване на връзката /пръстен/ или кръст като съдбовни отношения?Някой с повече опит може ли да каже? :58: