Вълнува ме нова работа действително, но също и лични отношения, както и смяна на мястото, където живея.
много двойственост има в това раздаване, не съм сигурна дали само по лична тема или и работната е засегната
налага се да вземеш решение, а ти се плъзгаш по линията на най-малкото съпротивление, нещо като не те виждам, защото си затварям очите, следователно не съществуваш
незряло поведение на мъж, но ти си склонна да толерираш и този път
важни са ти повтарящите ситуации, за да се чувстваш сигурна, дори и да не са чак толкова добър избор
любовта и интимността изглеждат гарантирани през зададения период, не знам доколко удовлетворителни, защото е възможно да се чувстваш притисната
предложение/промяна работна се бави, тук сякаш трябват обиколни пътища и мъдър, обмислен подход за достигане на мечтаното - колега/приятел/роднина може и да не помогне
има неща, които не знаеш, тепърва предстои да се разкрият, не ги мисли, едва ли можеш пряко да влияеш на този етап, в този смисъл нервите са излишни
ако мъжът е обвързан няма да ти е лесно или ако ти настояваш за по-сериозно обвързване и клетви за вярност