Автор Тема: Фрактури и прорезни рани! ; )  (Прочетена 11693 пъти)

Rahu

• Newbie
  • *
  • Публикации: 48
  • спри да гледаш и започни да виждаш
Фрактури и прорезни рани! ; )
« -: Декември 29, 2013, 06:11:48 pm »
;)
« Последна редакция: Март 29, 2016, 10:11:29 am от Rahu »

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
Re: фрактури и Прорезни рани! ; )
« Отговор #1 -: Декември 29, 2013, 06:13:18 pm »
Марс, Уран

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #2 -: Декември 29, 2013, 06:16:34 pm »
Rahu, радвай се на празничната ваканция - мегданът е широк.  ;D

То е ясно, че някой малефик ще да е - Марс в комбинация със Сатурн, Уран, Плутон или Лунните възли.

При транзитен Марс в аспект към нат. Луна по-често ми е е случвало да се порежа в кухнята или да се поувлека с кюретата, ако реша да си правя педикюр в домашни условия. Но засега нищо чупено нямам.

По Марс/Кету е хирургията.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #3 -: Декември 29, 2013, 06:26:54 pm »
Сатурн къде ли показва "слаби" кости :017:

Сатурн се свързва с костната система като цяло, а в човешкото тяло - с коленете най-вече (Козирог).

От доста години ми пукат капачките на коленете  - Сатурн във ведическата карта е разположен в 10 дом, ретрограден и в знака Рак. Никакви счупвания нямам, но при по-влажно време се обаждат ставни болки.

Индийците казват, че в домовете, където са разположени Марс, Сатурн, Раху и Кету, може да има белези и увреждания в съответните части на тялото.

Другия ти въпрос не разбрах.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #4 -: Декември 29, 2013, 06:31:56 pm »
Мегданът е широк, но търпението взе да ми се скъсява

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #5 -: Декември 29, 2013, 06:32:24 pm »
Мога личен опит да споделя. В западната карта Марс, Сатурн и Плутон са в съвпад в 8-ми дом и в квадратура с У3 Венера. Във ведическата Марс/Сатурн попадат в 9-ти дом, откъдето аспектират 3-ти. Ръцете ми постоянно са в някакви порезни ранички, одрасквания и т.н., повечето от които дори не знам как съм си докарала. Удрям се и на други места по тялото често. Гледам синини и дори не помня откъде са. Нямам CIPA - Congenital insensitivity to pain with anhidrosis (вродена нечувствителност към болка с липса на потене).
Досега нищо не съм чупила, въпреки че съм падала от дърво.

Моят любим пилот от Ф1 е претърпял падане при каране на ски и удар в главата днес. За щастие е бил с каска.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6 -: Декември 29, 2013, 06:37:25 pm »
При мен позицията на малефиците в домовете на Rashi дава указания кои са най-уязвимите места в тялото и къде има склонност към нараняване или хирургична интервенция.

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #7 -: Декември 29, 2013, 06:40:41 pm »
При мен Марс/Сатурн в 9-ти уязвимост в областта на бедрата ли дават? Когато съм се родила, съм била с подозрение за луксация (дисплазия) на тазобедрената става. Фалшива тревога е било, но като бебе са ми слагали лечебни каишки или там как се наричат, нямам представа.

Satin

• Hero Member
« Отговор #8 -: Декември 29, 2013, 06:42:08 pm »
Във Ведическата Марсът ми е в аспект с възлите.
Не съм имала никакви счупвания, освен една пукната кост в час по физическо, че все играех с момчетата и едно ме бутна и си предпазих главата с ръката, свалих си гипса сама на петия ден, а трябваше да го нося 40 и за късмет доктора ме видя как играя баскетбол и хубаво ми се накара, не му дадох пак да ми го сложи.
Не е като да не съм падала от всевъзможни места, особена като малка.
Спомням си една случка, бях първи клас и за първи път ме бяха пуснали сама на вън. Бях се покатерила на покрива на една постройка срещу блока, сигурно е била около 3-4 метра. Паднах от горе, помня, че едва станах, всичко ми беше черно пред очите. Прибрах си и си легнах, мама ме пита защо се прибирам и защо си лягам, аз не и казах защото знаех, че няма да има повече излизане сама. На следващият ден ми нямаше нищо. Много обичах да се качвам по покривите и дърветата, колкото по-високо толкова по-яко ми беше. Бабите изпадаха в ужас, като ме видяха да вися от върха някое дърво или да обикалям покривите на къщите на село. Но всички падания са ми се разминавали без травми. На 4 започнах да карам колело за големи, без да мога да сядам на седалката. С него какви пребивания съм имала, ама без реване, че ще ми го вземат  :012:
Сега ектремното ми занимание е сноуборда. И с него имам геройски изпълнения, но все са завършвали само със синини (пу-пу че никога не е късно)

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #9 -: Декември 29, 2013, 06:44:59 pm »
Приятно и безпроблемно каране на сноуборда ти желая, Сатин. Смела си. И аз като малка бях безразсъдна.

Satin

• Hero Member
« Отговор #10 -: Декември 29, 2013, 06:54:17 pm »
Леля ми е с луксация на тазобедрената кост. Марс в Скорпион, но в съвпад с Нептун.

п.п. Мерси Мирабела  :)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #11 -: Декември 29, 2013, 07:18:21 pm »
Моят любим пилот от Ф1 е претърпял падане при каране на ски и удар в главата днес. За щастие е бил с каска.
Той с каска, ама викат сериозна мозъчно-черепна травма...

Satin

• Hero Member
Re: Фрактури и прорезни рани! ; )
« Отговор #12 -: Декември 29, 2013, 07:28:37 pm »
Аз прочетох, че е само с мозъчно сътресение.

Ето му картата

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #13 -: Декември 29, 2013, 07:31:48 pm »
Чакам информация от немските телевизии. Засега казват, че нямат сведения за сериозността на нараняванията му. Чакат пресконференцията, която ще дадат лекуващите го лекари в болницата в Гренобъл. В новините на RTL от 19:45 се надявам да се разбере какво е състоянието му.

Satin

• Hero Member
« Отговор #14 -: Декември 29, 2013, 07:34:53 pm »
тр. Плутон опозиция Луна, тр. Уран квадрат и тр. Марс в 6-ти точен квадрат към нея, който най вероятно е задействал напрегната конфитурация 3-6-9-12 дом