Мога ли да помоля за номерологичен анализ на тази дата - 09.02.2000?
Тук може да провериш, че не ти знам имената http://anesway.info/li4ni.phpотдолу в табличката чукни Номерологична карта
Акрукс, пробвала ли си Квадратът на Питагор от линка, който даваш, и ако си, можеш ли да кажеш, че написаното за теб е вярно?
Датата е интересна и предизвикателна за човека - най-важното за него е, че трябва да насочи цялата си енергия и потенциал, за да помага на другите. Притежава много енергия, сила, интуиция (може би може да работи с ръцете), но при всички случаи това е човек, който не би трябвало да има страх от каквото и да е. В един момент от живота си (около 40-50г) ще бъде предизвикан да направи крачка напред в професионалното си развитие, но той сигурно ще се изплаши - нека смело да върви напред - това му е много важно.Иначе, добре е да има повече движение, да не приема хората по статут/знания/класа и такива неща - нека са равни за него. Да работи заради самата работа, а не за да го уважават и признават. Общо взето - това е. Ако има конкретен проблем или въпрос .... моля
Много благодаря :58:, впрочем датата е моя и точно натам съм се запътила - много искам да върша нещо в голяма полза за другите, но все още не знам какво. Четох, че не трябва да се проявявам като екстремист - на това трябва ли да се обърне сериозно внимание, защото точно съм тръгнала да скачам с бънджи от мостове, парашути и какво ли още не...?