5 носи енергията на свободата, на промяната. Каквото и да се случва, то е подчинено точно на желанието на душата да промени нещо в нас, да ни освободи от нещо. Отделен е въпроса, доколко нашите умове разбират това. Ако имаме някакви проблеми, значи някъде в нас има блокаж.
Давам пример със себе си:
Аз в момента също съм в ЛГ5 - едва ли е най-прекрасното нещо на света да си болен и да не е известно от какво.
Казват, че е щитовидна жлеза/Хашимото - ами баш си се връзва - тази болест се получава при продължително задържане на желания (поне моето тълкувание е такова). Е, сега трябва да поработя върху себе си, на се науча да се наслаждавам, да изказвам това, което мисля и много други неща.
Ако в ЛГ5 имате порив за нещо, което да ви носи въпросната свобода - от всякакъв вид - духовна, физическа, ментална - направете всичко възможно да го задоволите. Не е необходимо да разрушавате структурите в живота си - просто прибавете нещо. Макар че аз на предишната ЛГ5 разруших - не съжалявам, даже тогава се чувствах адски свободна и добре. Веднага след това ми се откриха нови хоризонти.