Дами, извинявам се, че се намесвам съвсем боса в темата Ви. Според вашите сметки какви са ми матриците за тази година и какви дефиците трябва да се запълват? (30.09.1973 - ми е наталната)
В лична година 9 си-своеборазен край. Понякога е свързан с конкретни хора, събития, отношения. Друг път е само приключване на дългогодишни житейски трудности, на начин на поведение, или на мисловен модел. Може да си отидат хора, с които отношенията ти са изчерпани, може да се появят и личности от миналото. Своеобразен изпит-отпада голяма част от твой кармичен товар-ако реагираш мъдро, премълчаваш, няма да носиш старото в следващите години. Не търси много логика, нека интуицията те води, мъдростта в поведението сега печели, универсалното е над личното.
Равносметка и оценка.
Среща с чужденци, или хора свързани с чужбина.
Възможно е да изпитваш умора и нервно напрежение, свръхнатоварване. Новите инциативи е добре да почакат до следващия ти рожден ден. Успех можеш да постигнеш в учене, преквалификация, курс.
Възможно е да обмисляш смяна на работата. През втората половина на годината е възможно да срещнеш стара любов, или ново романтично "предизвикателство". :012:
Годишните матрици са творческа иновация на Рени, тя ще ги обясни. Има логика, но аз не ги знам.
по принцип добри резултати получавам като комбинирам астропрогностиката, соларът е най-съчетаем с номерологията.т. нар. "лични години".