ЛГ или месец за преместване в друг град?
зависи какво е преместването - ако променя тотално живота - период+година. Ако не - достатъчна е годината+месеца
Хепи, ще може ли пример?
1. Изчисляваме ЖП2. От числото 36 изваждаме ЖП3. до стойността от т. 2 е 1. период като навършени рожденни години4. към т. 3 прибавяме 9 - това е период 2.5. към т. 4 прибавяме 9 - период 3.6. от т. 5 до края е 4. периодпример:23.05.19705 5 8 = ЖП18/91. период -> дата + месец = 1, до 27г2. период -> дата + година = 4, до 36г3. период -> 1+2 период= 1+4=5, до 45г4. период -> месец + година = 4, до края
Хепи, нещо си позабравила числата и не наминаваш в темата Давам ти за домашно една дата на жена - 4. 6. 1951г.
Може ли и аз, за едно бебенце? 16.03.2016Сборът на числата прави единица, би трябвало да компенсира лунно-венерианската доминанта в хороскопа.
За бебоци под 5-6 месеца въобще не гледам цифри и карти - суеверна съм. Само ако има някакъв проблем и родителите питат и търсят изход от ситуацията.
Защо така мислиш? Аз постоянно работя с тях - просто не досаждам във форума.Какво да я правя тази дата? Бих се включила, ако има някакъв конкретен въпрос. С упражненията и домашните съм приключила